COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Samsung Galaxy S9

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S9 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S9
ReparationPris
Skærm, original2.195,-
Batteri695,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik695,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidEr din Samsung S9 i stykker?

Hos Fixphone finder du Danmarks bedste mobilreparatører af Samsung S9 smartphones (Trustpilot). Vi har utallige års erfaring med Samsung reparationer, og vores teknikere er alle certificeret og uddannet. Vi bruger kun de bedste reservedele, og gerne originale tilhørende Samsung S9 modellen. Dette sammenlagt med vores fordelsagtige reparationsgaranti på 2 år, gør at du trygt kan overlade din reparation til os. Så uanset om din skærm er i gået i stykker, der er fejl på printet (bundkort), væskeskade eller noget helt fjerde så har vi ekspertisen til at reparere din skade. Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, så hvis ikke din skade fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-18 og om lørdagen fra klokken 10-16. Du kan også reservere tid til din reparation igennem vores online bookingsystem her på siden. På den måde er du sikker på at der er en tekniker ledig når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid. Vi forsøger dog altid at reparere alle skader på under 1 time, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af reparationen på din Samsung S9.