Samsung Galaxy S20 FE reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S20 FE og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung-Galaxy-S20-FE-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.295,-
Batteri495,-
Bagcover, original495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)995,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Billig kvalitetsreparation af Samsung Galaxy S20 FE

  Samsung Galaxy S20 FE er efterfølger til Galaxy S20. Nogle af de største forskelle er, at S20 FE telefonen har en lidt større skærm, og bagsiden er lavet af plastik, hvor S20 var i glas. FE står for Fan Edition, og med denne model sigter Samsung efter at gøre den mere prisvenlig. Samtidigt har den et superbt kamera og et batteri som sørger for at du kommer igennem dagen med en smartphone der er strøm i. Oplever du alligevel at batteri, kamera, skærm eller andet ikke virker som det bør, så kan vi hos FixPhone skifte det for dig. Vi bruger reservedele af original kvalitet og giver dig 2 års reparationsgaranti.

  Er Galaxy SE skærmen smadret eller gået i sort?

  Hvis du kan du lide at streame, afspille videoer og lignende, så er denne model superfed. Galaxy S20 FE’s 6,5 tommer store Super AMOLED-skærm står skarpt, har en fantastisk farvegengivelse og opdateringshastighed på 120 Hz. Alt det er desværre ikke noget du får gavn af, hvis din skærm er blevet smadret, har fået flænger, ødelagte pixels eller er gået i sort. Du behøver dog ikke frygte, for hos FixPhone repareres eller udskiftes skærmen til en ny – og det tager typisk under en time. Det kræver ikke forudgående aftale at få skiftet skærmen, så kig forbi en af FixPhones butikker i dag.

  Tag billeder som en pro – når dit kamera fungerer!

  Galaxy S20 FE kameraet har 30x Space Zoom, 3x optisk zoom og meget klare linser. Trippelkameraet består af et 12 MP vidvinkelkamera, et 12 MP ultravidvinkel kamera og et 8 MP telezoom kamera. Selfiekameraet er med 32 MP, og du kan derfor tage supergode selfier med præcise detaljer i billedet. Men det kræver at det fungerer optimalt. Hvis du fx har tabt din Galaxy S20 Fe eller den har fået et slag, kan det påvirke kameraet, som blandt andet kan være mere udsat for fugt og snavs. Skulle kameraet fungere dårligt eller være ødelagt, kan du nemt finde hjælp. Hos FixPhone reparerer og udskifter vi dagligt S20 FE kameraer, og det er noget vi typisk har på lager. Derfor klarer vi det oftest på under 1 time.

  Fremragende batterilevetid hvis det er nyt og ubeskadiget

  Med et stort batteri med 4.500 mAh, holder denne smartphone længe på strømmen. Desuden har telefonens batteri hurtigopladningsteknologi, så du hurtigt får den op at køre igen, når den er løbet tør. Oplever du at din S20 FE hurtigt bruger strømmen eller andre problemer med batteriet, kan vi hurtigt skifte det til et nyt. Et batteriskifte klares ofte lige så hurtigt som det tager at drikke en kop kaffe eller te.

  Find os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Du kan både booke tid online eller blot komme ned forbi en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge til walk-in service (her-og-nu reparation) i åbningstiderne. Vi kan også kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook.