Samsung Galaxy Alpha

Har du ødelagt din Samsung Galaxy Alpha og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Samsung Galaxy Alpha
ReparationPris
Skærm, original995,-
Skærm, klasse A kvalitet595,-
Batteri249,-
Bagcover, original249,-
Ladestik399,-
Kamera (for)499,-
Kamera (bag)599,-
Kamera-glas199,-
Software199,-
Vandskade199,-
Fejlsøgning199,-

Bestil tidVi laver din Samsung Galaxy Alpha

Hvis din Samsung Galaxy Alpha er i gået i stykker, så kan vi hos Fixphone hjælpe dig med dette. Vi reparerer alle skader herpå, uanset hvor kompliceret denne er. Vi kan lave alt fra skærmskifte til bundkortsfejl. Vores teknikere er dygtige og har stor ekspertise indenfor reparationer af Samsung Galaxy Alpha. Alle teknikere er certificeret og trænet i denne model, og vi bruger kun de bedste reservedele når vi udfører reparationen. Du kan derfor trygt overlade din reparation til os, og forvente en kvalitetssikker reparation retur. Oven i dette tilbyder vi 2 års reparationsgaranti, som en ekstra sikkerhed for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for svar på spørgsmål du måtte have. Vores hjælpsomme og dygtige kundeservice er klar alle hverdage samt lørdage, til at hjælpe dig. Du kan her på siden se vores billige priser og en estimeret reparationstid på de skader vi oftest ser. Fremgår din skade ikke heraf, tager du naturligvis blot fat i vores kundeservice der med glæde vil hjælpe dig og give et uforpligtende tilbud. Du kan reservere en ledig tekniker her på siden, så kan du selv bestemme hvornår det passer dig at få udført reparationen. Du er dog også altid velkommen til at komme forbi en af vores afdelinger og få den fornødne hjælp. Vi forsøger altid at lave alle reparationer på under 1 time, så du har mindst mulig ventetid, men vi byder gerne på en kop kaffe mens du venter. Vi skynder os dog aldrig mere end at kvaliteten af selve reparationen altid er i top!