Samsung Galaxy A30s reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A30s og har du brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

galaxy a30s reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri395,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Kamera-glas245,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Samsung Galaxy A30s reparation

  Samsung Galaxy A30s er endnu en i den lange række af A-telefoner, som Samsung kom med i foråret. Denne smartphone imponerer til prisen, og særligt er skærmen i top set ift. prisklassen.

  Galaxy A30s batteri

  Batterilevetiden er ikke decideret dårlig, men heller ikke prangende, men man bør typisk få en dags brug inden en opladning er påkrævet. Hvis du skulle opleve at din Galaxy alligevel ikke holder på strømmen, kan det være, at et batteriskifte er løsningen.

  Galaxy A30s skærm

  Eneste klage over skærmen er Gorilla Glass 3, der trods alt er ved at være nogle år gammel. Det betyder at skærmen ikke er særlig hårdfør, så det vil være godt at putte skærmbeskyttelse på telefonen. Skulle du alligevel have tabt den, eller på anden måde fået smadret din skærm og glasset er itu, så kan vi hurtigt skifte skærmen og/eller glasset for dig.

  Ingen reparationer vi ikke klarer

  Vi benytter kun originale reservedele af højeste kvalitet til din Samsung Galaxy A30s. Alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har mange års erfaring i branchen, og der er ingen reparationer vi ikke kan hjælpe dig med, hvad end der er tale om skærmskifte, batteriskifte, ladeport, højtaler, mikrofon eller andet. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche. Vi tilbyder desuden 2 års garanti på alle reparationer.

   

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi træffes på tlf. 70345603, mail og Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

  Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).

  Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Husk vi har walk-in-service, som betyder du altid bare kan besøge vores butikker uanmeldt, så klarer vi reparationen på stedet.