Samsung Galaxy A12 reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A12 og brug for hurtig reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung-galaxy-A12-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri495,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Reparation af din Samsung Galaxy A12 mobil

  Når det kommer til fede og lækre smartphones, er Samsung Galaxy serien et godt bud. Det er også her du finder Samsung Galaxy A12, som en fed smartphone med et stort display, en hurtig processer og et skarpt billede pga. HD+ teknologi, så alt i din hverdag ser skarpt og lækkert ud, når du streamer eller andet.

  Samsung Galaxy A12 er dog ligesom alle andre telefoner ikke immun overfor skader, også selvom din mobil er dækket godt ind med et panserglas og et cover. I FixPhone er vi eksperter i reparation af dine elektroniske enheder, når du har fx har smadret displayet, skærmen er gået i sort, batteri er blevet sløvt eller ødelagt eller et kamera der ikke virker.

  Se vores kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 98 % 5-stjernede anmeldelser. Vi hjælper dig hurtigt, professionelt og godt videre, når uheldet er ude på din Samsung Galaxy A12 mobil. En reparation tager typisk under 60 minutter i en af vores butikker, som du finder i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.

  Samsung Galaxy A12 mobilskærm gået i sort eller er smadret

  Der er stort set ikke en reparation, som vores dygtige teknikere ikke kan klare. Her i FixPhone er vi også eksperter i skærmudskiftninger, når det gælder din mobilskærm, der er ødelagt og gået i sort eller er blevet smadret.

  Hos FixPhone foretager vi dagligt skærmudskiftninger på Apple, Huawei, Samsung mobiler og mange andre mærker. Vi er eksperter i vores felt, skulle du stå og mangle et trygt sted at reparere Samsung Galaxy A12 mobil.

  Samsung Galaxy A12 kamera virker ikke

  Fristelserne for at tage nogle gode videoer og billeder med Samsung Galaxy A12 mobilens kamera, er svære ikke at falde for. Derfor forstår vi, hvor frustrerende det kan være, når dit kamera er gået i stykker og er ødelagt, så du ikke længere kan fange en masse unikke og sjove øjeblikke.

  Vores dygtigere teknikere står klar i FixPhone butikkerne til at udskifte din kameralinse og fikse dit kamera på din Samsung Galaxy A12 mobil.

  Samsung Galaxy A12 mobil med slidt batteri

  Samsung Galaxy A12 har et virkeligt fornuftigt batteri, så det er ærgerligt, hvis du er ejeren af denne telefon, men havde et slidt eller ødelagt batteri, der hurtigt løb tør for strøm. Vi forstår vigtigheden af din telefon i hverdagen, og derfor er vores teknikere eksperter i det de laver. Vi bruger udelukkende reservedele af højeste kvalitet, så din telefon vender tilbage til næsten original tilstand efter en reparation hos os.

  Har du brug for at få fikset eller udskiftet dit batteri, så skal du være velkommen til at tage et kig forbi en af vores butikker.

  Kontakt os

  Du kan komme ned i vores butikker, både med eller uden en tidsbestilling (via. hjemmesiden), da vi også er et walk-in værksted. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i Hillerød, Helsingør eller Roskilde.