Samsung Galaxy S6

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S6 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S6
ReparationPris
Skærmskift, Original1.295,-
Batteri495,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

    Samsung S6 reparation

    Vi er stolte af at være så godt bedømte af vores kunder, og vi går højt op i at alle skal forlade butikken med stor tilfredshed. Dette opnår vi ved altid at sikre at kvaliteten af din Samsung S6 er super, og at den service og vejledning du får god og korrekt (Trustpilot). Vores teknikere har derfor alle uddannelse og certificering, samt over 10 års erfaring med mobilreparationer. Udover dette bruger vi kun de bedste reservedele når vi laver din skade, og har 2 års reparationsgaranti på det meste. Du kan derfor føle dig tryg og sikker når du overlader din Samsung S6 til reparation hos os. Her på siden kan du endvidere bestille tid til din reparation, igennem vores online bookingsystem. På den måde er du sikker på at en tekniker er ledig, den dag og tidspunkt der passer dig. Haster reparationen, kan du dog altid komme i vores åbningstid alle hverdage mellem kl. 10-18 og om lørdagen indtil kl. 16, og få repareret din smartphone. Vi bestræber os på at udføre enhver reparation på under en time, så du hurtigt kan komme videre med din dag. Dog skynder vi os aldrig så meget, at vi går på kompromis med kvaliteten af reparationen. På listen nedenfor kan du se de hyppigste skader vi ser på Samsung S6, en estimeret reparationstid og pris herfor. Som det fremgår, kan vi lave alt fra skærmskifte til mere kompliceret skader, såsom væskeskader og fejl på printet (bundkort). Fremgår din skade ikke af listen, er du dog altid velkommen til at kontakte os på mail, Facebook eller telefonisk for et uforpligtende tilbud.