Samsung Galaxy A22 4G reparation

Har du fået ødelagt din Samsung Galaxy A22 4G og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Samsung Galaxy A22 4G reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Samsung-Galaxy-A22-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original695,-
Batteri345,-
Bagcover, original395,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)395,-
Kamera-glas245,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy A22 reparation

  Er du en uheldig ejer af en Samsung Galaxy A22 mobil, som har brug for en reparation, så er vi eksperter i Samsung mobilreparationer. Uanset om din mobil er faldet i toiletkummen eller fået et ordentligt fald til festen, så står vores eksperter klar til at hjælpe dig nede i en af vores butikker. Vi er stolte af vores kunders mange gode anmeldelser på Trustpilot, som er et resultat af vore stræben efter din telefons optimale helbred samt god service.

  Skærm er smadret eller display er gået i sort

  Er skærmen smadret eller revnet? Eller displayet gået i sort på Samsung Galaxy A22 mobil? Så er det måske tid til et skærmskifte, og at vi hjælper med at få din mobil tilbage i topform på rekordtid. Vores reparationstider er typisk på under 60 minutter – også uden forudgående aftale.

  Dødt batteri

  Er batteriet gået dødt på din mobil, så er det heldigvis ikke værre end, at vi nemt og billigt skifter det for dig. Dertil får du 2 års reparationsgaranti på alle reparationer, så du trygt kan overlade din mobilreparation til os.

  Andre reparationer af din Samsung Galaxy A22 mobil

  Vi har oftest alle reservedele på lager, så vi er klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Så om det er ladeporten der driller, højtalerne der skræller, eller knapperne som har taget skade og skal skiftes, er det typisk noget vi kan klare på 30-60 minutter. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud i butik eller online.

  Kontakt os

  Du kan komme i kontakt med os angående din reparation og spørgsmål på 70 34 56 03 eller booke tid online, hvor vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse mellem kl. 10-17:30 i hverdagene og kl. 10-15 om lørdagen. Du kan også besøge os i en af butikkerne i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge uden en forudgående aftale.
  Du er også altid velkommen til at skrive til os via. vores Facebook.