OnePlus One

Har du ødelagt din OnePlus One og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

OnePlus One
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet695,-
Batteri395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Vi reparerer din OnePlus One

  Hos Fixphone er vi stolte af at være blandt Danmarks bedste mobiloperatører, og vi har mange års erfaring med at reparere smartphones. OnePlus modellen er et af de mærker vi i stigende grad får ind til reparationer, da flere og flere har OnePlus som deres foretrukne smartphone. Vi har derfor, siden den første OnePlus blev lanceret, haft utallige af disse til reparation hos os. Vores teknikere har således mange års erfaring med denne model, og kan derfor på ingen tid og nemt løse den udfordring, der er opstået med din OnePlus One. Vi har altid alle reservedele liggende i vores butikker, så vi indenfor en time har repareret skaden, og du derfor kan komme hurtigt videre. Du kan ovenfor se en prisliste med tilhørende estimeret tid over, hvor længe den specifikke skade vil tage for vores teknikere at lave. Derudover kan du nemt for din bekvemmelighed, reservere din tid i vores online bookingsystem. På den måde undgår du eventuel kø, når du skal have din enhed lavet.

  Skærmbrud

  Har du været så uheldig, at din skærm er gået itu, har vi altid nye på lager, så du nemt og billigt kan få skiftet denne. Såfremt du ikke selv har erfaring med at skiftet skærmen på din OnePlus One, vil vi til enhver tid anbefale, at du får den skiftet hos professionelle, da det kan gøre mere skade, hvis ikke man selv har ekspertisen til at udskifte skærmen. Vi kan hos Fixphone skifte den indenfor en time og byder gerne på en kop kaffe eller te, mens du venter.

  Udskiftning af kamera på OnePlus One

  OnePlus er især kendt for deres super gode kamerakvalitet, hvoraf dette også er en af grundene til, at den er blevet så populær så hurtigt, derfor er det også en skam hvis kameraet ikke virker optimalt. Vi kan hos Fixphone billigt skifte kameraet for dig, så du igen har en fuld funktionsdygtig smartphone.

  Oplader og batteriskifte

  En af de hyppigste skader vi ser, er batterier der hurtigt taber strøm, ikke vil oplade eller hvor indgangen til opladeren er i stykker. Det kan være frustrerende, da det gør, at man ikke kan bruge sin OnePlus One i samme omfang hvis overhovedet. Vores teknikere er blandt de dygtigste til at håndtere en diagnose og finde den optimale løsning for dig, skulle du have en skade med dit batteri.

  Hvor finder du os?

  Fixphone har butikker i Roskilde, Helsingør og Hillerød. Vi har åbent alle hverdage 10-18 samt lørdage fra 10-16, men vil du være sikker på at undgå unødig ventetid, er du velkommen til at reservere din tid online, i netop den afdeling der er tættest på dig! Du kan desuden altid kontakte os på mail, Facebook eller telefon hvis du har nogle spørgsmål – vores dygtige medarbejdere er klar til at vejlede og hjælpe dig.