OnePlus Nord reparation

Har du ødelagt din OnePlus Nord og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus-Nord-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.795,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Bagcover, kopi495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)595,-
Kamera (bag)995,-
Ørehøjtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  OnePlus Nord reparation i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Denne OnePlus smartphone blev modtaget godt og fik flere gode anmeldelser, hvilket i høj grad skyldtes, at den har et rigtigt godt kamera, en flydende skærmoplevelse og et batteri som holder hele dagen. Er der noget ved din OnePlus Nord som er beskadiget og ikke virker, så kan vi hjælpe dig. Vi kan fx skifte det sløve batteri, den smadrede skærm eller det ødelagte kamera. Vores teknikere er alle certificerede og vi bruger reservedele i original kvalitet. Derudover giver vi dig 2 års garanti på reparationen.

  Nord skærm udskiftes til Sjællands bedste pris

  Hvis skærmen ikke virker, er smadret eller på anden måde ødelagt er det ærgeligt. OnePlus Nord er nemlig udstyret med en lækker og rummelig 6,44” optisk AMOLED touchskærm med Full HD + opløsning på 1080 x 2400 pixels og 20:9 billedformat. Skærmen leverer en meget fin pixeltæthed, helt perfekt farvenøjagtighed med en meget dyb sort og 90Hz opdateringsfrekvens, hvilket giver en superflydende brugeroplevelse. For at beskytte skærmen er den dækket af holdbart Corning Gorilla Glass 5, og man får også en på forhånd påmonteret skærmbeskytter med i kassen. Beskyttelsen giver bedre forudsætninger for ikke at få smadret erller ødelagt skærmen, men uanset beskyttelse, så er store skærme desværre også dem, som vi får oftest får til reparation. Skulle du være så uheldig at have ødelagt skærmen, eller forvoldt den skade på anden vis, kan vi dog hurtigt udskifte eller reparere den for dig.

  Lækkert kamera hvis det ikke er ødelagt eller beskadiget

  Hvis kameraet ikke er ødelagt eller beskadiget, kan man tage nogle rigtigt flotte fotos og videoer. Nord har et quad kamerasystem med følgeskab af en dobbelt LED-blitz. Hovedlinsen har 48Mpx opløsning, optisk og elektronisk billedstabilisering og f/1,75 blænde. Den 8Mpx ultrabrede sensor med f/2,25 blænde har et 119-graders synsfelt. Kameraet tilbyder en 10x digital zoom, optager video i 4K-opløsning og understøtter super langsom bevægelse og tidsforløb i Full HD-opløsning.

  Selfiekameraet er med 32Mpx opløsning og blænde på f / 2,45 og det følges af et 8Mpx ultra bredt objektiv med et 105 graders synsfelt. Skulle du opleve at kameraet ikke tager gode billeder eller måske slet ikke virker, kan vi hurtigt udskifte kameraet for dig. Kameraet tager ofte skade, hvis man taber mobilen eller den får et hårdt slag.

  Batteri og opladning

  Den flotte telefon er udstyret med et batteripå 4100 mAh sikrer, at Nord kan forblive online hele dagen. Med Warp Charge 30T hurtigopladningsteknologi kan batteriet oplades lynhurtigt, og det bør kun tage lidt over en halv time at oplade det næsten fuldt. Skulle dit batteri alligevel hurtigt løbe tør for strøm, så skal du formentligt bare have skiftet det til et nyt. Vi skifter dagligt batterier på OnePlus Nord og vi har dem oftest på lager, så vi kan hjælpe dig på stedet, når du kigger ind med din telefon.

  Kontakt os

  Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi kan fanges på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at kigge forbi os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.