OnePlus Nord N100 reparation

Har du ødelagt din OnePlus Nord N100 og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus-Nord-N100-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet795,-
Batteri595,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)495,-
Software295,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus Nord N100 reparation med reservedel af original kvalitet

  Telefonen fra Kina er en af dem som blev modtaget rigtigt godt af mange os danskere. Det skyldes i stor grad, at den har et rigtigt godt kamera, en flydende skærmoplevelse og et stort batteri som holder hele dagen. Er der noget ved din OnePlus Nord N100 som ikke virker optimalt, så kan vi hurtigt hjælpe dig. Vi kan fx skifte det sløve batteri, den smadrede skærm eller det ødelagte kamera. Vores teknikere er alle certificerede og vi bruger reservedele i original kvalitet. Derudover giver vi dig 2 års garanti på reparationen.

  Nord N100 skærm udskiftes til Sjællands bedste pris

  Den flotte Nord N100 skærm er på hele 6,52 tommer, og giver dig en god brugeroplevelse hvad end du streamer, spiller eller surfer nettet. Store skærme er desværre også dem, som vi får oftest får til reparation, da det er nemmere at tabe telefonen og den er mere udsat for slag. Skulle du være så uheldig at have ødelagt skærmen, eller forvoldt den skade på anden vis, kan vi dog hurtigt udskifte eller reparere den for dig.

  Lækkert kamera hvis det ikke er ødelagt eller beskadiget

  Hvis kameraet ikke er ødelagt eller beskadiget, kan man tage nogle rigtigt flotte fotos og videoer. N100 kommer nemlig med et triple-kamera, hvor det bedste af dem byder på 13 MP, er du sikret billedkvalitet i topklasse, og kameraet byder også på LED-flash og panorama-funktion. Skulle du opleve at kameraet ikke tager gode billeder eller måske slet ikke virker, kan vi hurtigt udskifte kameraet for dig. Kameraet tager ofte skade, hvis man taber mobilen eller den får et hårdt slag.

  Batteri og opladning

  Den flotte telefon er udstyret med et 5.000 mAh batteri, så du ikke skal oplade den flere gange om dagen, selvom du aktivt anvender den. Ladeporten er USB-C, og du er dermed også garanteret lynhurtig opladning.

  Skulle dit batteri hurtigt løbe tør for strøm, så skal du formentligt bare have skiftet det til et nyt. Vi skifter dagligt batterier på Nord N100 og vi har dem oftest på lager, så vi kan hjælpe dig på stedet, når du kigger ind med din telefon.

  Kontakt os

  Du er meget velkommen til at kontakte os, og vi kan fanges på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at kigge forbi os i en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde.