OnePlus 7T Pro reparation

Er din OnePlus 7T Pro blevet ødelagt, og har du brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 7T Pro reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.995,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Bagcover, kopi495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)795,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 7T Pro Reparation

  OnePlus 7T Pro har et forbedret kamera, en kraftigere processor og skærmen er blevet opdateret. Det er en flot telefon i en lækker blå farve. Når man har den i hånden, får man hurtigt fornemmelsen af, at den er af høj kvalitet, grundet de lækre materialer den er bygget i. Tænd/sluk-tasten og knappen til at aktivere tilstandene lydløs og vibration er placerede på højre side. Volumentasten sidder på modsatte side. Som mange andre telefoner, er denne også ret glat. Især hvis det regner. Til gengæld skulle den kunne tåle et regnskyl.

  Skulle du alligevel opleve at volumenknappen, Tænd/sluk-tasten, lydløs/vibrationsfunktionen ikke virker optimalt, så kan vi hjælpe dig med en hurtig kvalitetsreparation af din OnePlus 7T Pro.

  OnePlus skærmreparation

  7T Pro mobilens skærm har 2K-opløsning. Farverne er meget flotte, og detaljer vises tydeligt. Skærmen har fået en 90 Hz opdatering, og det er noget, som især gamere vil kunne prissætte. Det giver nemlig en flydende oplevelse når man spiller spil eller scroller rundt på telefonens 6,7 tommer skærm. Det blå lys, der udsendes fra mobilskærme, er reduceret med 40 procent, hvilket er særligt godt, inden man skal sove. Er det i stedet om dagen, kan man skrue ekstra højt op for lysstyrken, så man stadig kan se, hvad der foregår på skærmen selv i direkte sollys.

  Har du dog været uheldig og fået smadret skærmen, den har fået flænger, ridser, gået i sort eller nogle pixler ikke fungerer, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at skifte din 7T Pro skærm med en ny. Vi har typisk OnePlus skærme på lager og kan oftest skifte din skærm på under 60 min.

  7T Pro batteri

  Batteriet er på 4.085 mAh, hvilket er fint sammenlignet med andre telefoner, man får en fornuftig batteritid. Med den medfølgende oplader på 30 W, kan man lynoplade, og det går rigtigt stærkt.

  Skulle din mobil alligevel oplade langsomt, løber den unaturligt hurtigt tør for strøm, eller gider slet ikke tænde, så kan det være at dit OnePlus 7T Pro batteri skal skiftes. Vi skifter batteriet for dig på under 60 min, så du igen kan komme godt videre med dagen. Vi har butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde, og det kræver ikke forudgående aftale, for at få foretaget et OnePlus 7T Pro batteriskifte.

  Reparation af OnePlus 7T Pro kameraet

  Kameraet består af tre optikker på 48 + 8 + 16 megapixel. Blandt kamerafunktionerne findes 4K video, HDR, optisk billedstabilisering, fasedetektion autofokus, 3 gange optisk zoom, ultra vidvinkel og andet. Er dit kamera blevet ødelagt, kan vi skifte eller reparere det for dig. Vi kan hurtigt foretage en diagnose i butikken, så kan vi sammen aftale, om 7T Pro kameraet skal skiftes eller repareres.

  Information om kvalitet og kontaktinfo

  God kundeservice og kvalitetsreparationer er vigtigt for os, og det ses tydeligt på vores mange gode anmeldelser op Trustpilot. Vores værksteder er certificerede, og vi giver derfor glædeligt 2 års reparationsgaranti på alle de reparationer, som vi foretager. Dermed skal du ikke bekymre dig for, at skulle betale igen, hvis reparationen ikke holder. Vi bruger generelt originale OnePlus reservedele, men har oftest også billigere alternativer, hvis det ønskes.

  Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. Uanset om du har spørgsmål eller en reparation, som vi kan hjælpe med, så glæder vi os til at tale med dig. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde.