OnePlus 7 reparation

Har du ødelagt din OnePlus 7 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Oneplus 7
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.695,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)595,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 7 reparation

  Denne model kom på markedet samtidigt med Oneplus 7 Pro modellen. Designmæssigt ligner den sin forgænger, OnePlus 6T, som også var en god smartphone. OnePlus 7 har dog fået opgraderet hardware, kamera og stereohøjtalere. Modellen er kendt for sin lange batteritid, hurtige opladning, gode højtalere og meget andet. Skulle den alligevel ikke fungere optimalt, kan et batteriskifte, højtalerskifte, skærmskifte eller andet være løsningen.

  Certificerede teknikere med mange år erfaring

  Hos Fixphone er kvalitet og service i højsædet og selvom vi oftest reparerer din OnePlus 7 på kun 10-60 min., så tilbyder vi gratis drikke, mens du venter i vores hyggelige butikker, hvor vi også har vores værksteder. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til din OnePlus 7, og alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har flere års erfaring i branchen.

  Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche.

  Find os / Kontakt os

  Du kan altid kigge forbi en af vores butikker, som findes i centrum i Helsingør, Hillerød og Roskilde, og som alle har eget værksted. Vores søde medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min., og tilbyder gratis kaffe og vand mens du venter. Du kan også reservere tid til din OnePlus 7 reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).

  Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os per mail eller på Facebook, hvor vi hurtigt besvarer din henvendelse.

  Vores åbningstider er kl. 10-17.30 i hverdagene og kl. 10-15 om lørdagen.