Samsung Galaxy S7 Edge

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S7 Edge og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S7 edge
ReparationPris
Skærmskift, Original1.795,-
Batteri495,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik495,-
Kamera (for)595,-
Kamera (bag)795,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

    Reparation af Samsung S7 Edge

    Hos Fixphone finder du de bedste og mest dygtige teknikere til reparation af din Samsung S7 Edge. De har alle uddannelse og mere end 10 års erfaring bag sig, et utal af Samsung reparationer, og en kæmpe viden om hvordan man bedst løser de forskellige skader der kan opstå på ens smartphone. Vi anvender endvidere kun de bedste reservedele, og tilbyder 2 årsreparationsgaranti. På denne måde kan du føle dig i trygge hænder når du overlader din Samsung S7 Edge til reparation hos os. Vi ser ofte at folk henvender sig med skærmskifte, batteriudskiftninger eller mere kompliceret skader såsom fejl på bundkort eller væskeskader. Uanset skade og størrelse heraf, kan vi hos Fixphone hjælpe dig nemt på vej igen, med en fuld funktionsdygtig smartphone. Vi bestræber os ovenikøbet på at udfører enhver reparation på under 1 time, da vi ved hvor meget folk værdsætter deres tid. Du kan for at sikre dig en ledig tekniker den dag og tid der passer dig, reservere tid til din reparation her på siden, i vores onlinebookingsystem. Står din skade ikke på listen nedenfor er du altid velkommen til at kontakte os i butikkerne, på telefon, Facebook eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 10-18 og lørdag fra kl. 10-16.