Samsung Galaxy S10 reparation

Har du ødelagt din enhed og brug for Samsung Galaxy S10 reparation og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S10 Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.995,-
Batteri445,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)995,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S10 reparation

  Denne model bliver i branchen opfattet som værende besværligere at reparere end mange andre modeller, men hos Fixphone har vi mange års erfaring med kvalitetsreparationer af Samsungs mange modeller. Vi har allerede repareret et hav af Samsung Galaxy S10 telefoner, så du kan trygt overlade din smartphone reparation til vores erfarne og certificerede teknikere. Vi køber stort ind til vores lager, og vores gode leverandøraftaler sikrer os lave priser på reservedele, hvilket kombineret med vores erfaring betyder at vi kan tilbyde meget billige reparationer, da vi ikke bruger unødvendig tid på at lære modellen at kende.

  Vi udfører alle typer reparationer af din Samsung Galaxy S10, uanset om det er skærmskifte, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen eller andet. Ovenfor kan du se priser på de hyppigste typer reparationer og priser. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer.

   

  Kvalitet og service

  Hos Fixphone er service i højsædet og selvom vi oftest fikser din telefon på kun 10-60 min., så tilbyder vi gratis drikke, mens du venter i vores hyggelige butikker, hvor vi også har vores værksteder. Vores butikker findes i centrum af HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så der er også god anledning til at gå en lille tur i de hyggelige gågader. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til din Samsung Galaxy S10. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche. Alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har mange års erfaring i branchen.

   

  Walk-in-service

  Du kan altid kigge uanmeldt forbi en af vores butikker, hvor vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Vores søde medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min.

  Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstid. Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).