OnePlus 8 Pro reparation

Er din OnePlus 8 Pro blevet ødelagt og har brug for en reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 8 Pro reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet2.395,-
Batteri795,-
Bagcover, original795,-
Bagcover, kopi495,-
Ladestik695,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Batteri795,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 8 Pro reparation

  Denne telefon har en skærm som dækker hele forsiden og en lækker blå bagside. Bagsidekameraet på bagsiden sidder øverst i midten, hvilket ser rigtigt godt ud, da det giver et mere symmetrisk look. I siderne findes tænd/sluk-tasten samt lydløs/vibration og volumen knap. Skulle du opleve at volumenknappen, Tænd/sluk-tasten, lydløs/vibrationsfunktionen er ødelagt eller ikke virker som de skal, så kan vi hjælpe dig med en hurtig reparation af din OnePlus 8 Pro.

  OnePlus 8 Pro skærm reparation

  8 Pro skærmen er på 6,78 tommer. Den er øget fra 90 Hz på 7T Pro til hele 120Hz, hvilket betyder, at skærmbilledet opdateres 120 gange i sekundet. Derfor føles skærmoplevelsen meget hurtigt og glidende, når man scroller rundt. Lysstyrken er meget høj (1.500 nits), og det gavner meget, når man bruger den i direkte sollys.

  Er din telefon blevet tabt eller er skærmen på anden måde blevet ødelagt, glasset er smadret, den er gået i sort eller andet, så kan vi hjælpe dig med at udskifte din OnePlus 8 Pro skærm med en helt ny. Vi har typisk OnePlus skærme på lager og kan derfor oftest skifte den på under 60 min.

  Udskiftning af OnePlus batteri

  Batteriet i OnePlus 8 Pro er løber lige som mange andre smartphones hurtigt tør for strøm, hvis man bruger den meget. Især hvis man streamer film og serier eller spiller spil. Det er dog helt ok sammenlignet med flere af konkurrenterne. Der følger en 30 W Warp Charge oplader med, med hvilken man kan lynoplade, og det går rigtigt stærkt. Det helt store er at den kan oplades trådløst.

  Skulle din telefon oplade langsomt, løber den unaturligt hurtigt tør for strøm, eller gider slet ikke tænde, så kan det være at dit OnePlus 8 Pro batteri skal skiftes. Typisk klarer vi det på under 60 min. Vi har vores butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde, og det kræver ikke forudgående aftale, for at få foretaget et batteriskifte.

  Reparation af OnePlus 8 Pro kamera

  OnePlus 8 Pro tager ikke markedets bedste billeder, men de er stadig rigtig gode. Farvefyldte, dybe og med finde detaljer. Hvis du taber din telefon, er kameraet ofte en af de ting som går i stykker. Hvis uheldet har ramt dit OnePlus 8 Pro kamera, eller det på anden måde blevet ødelagt, kan vi skifte eller reparere det for dig. Det er ofte en reparation eller udskiftning, som klares på mindre end en time.

  Information om kvalitet og kontaktinfo

  Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. Uanset om du har spørgsmål eller en reparation, som vi kan hjælpe med, så glæder vi os til at tale med dig. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde. Det kræver ikke forudgående aftale.

  Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot, og vi er meget taknemmelige, for at vores fokus på kvalitetsreparationer, god service og billige priser har givet positiv feedback. Vores værksteder er certificerede, og har 2 års reparationsgaranti.