OnePlus 7T reparation

Er din OnePlus 7T blevet ødelagt og  har du brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 7T reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet1.795,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)595,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  OnePlus 7T Reparation

  Denne model består af en glas for- og bagside, hvor der er en aluminiumsramme rundt om. Glasset er af versionen Gorilla Glass 5, og ikke den nyeste (Gorilla Glass 6), som ellers er mere robust. Telefonen føles godt at holde i hånden, men den er også ret glat. Vi, hos FixPhone anbefaler, at man bruger et cover, og det kan med fordel være det som medfølger, når man køber den.

  Er du alligevel uheldig og får smadret skærmen, glasset, den går i sort eller andet er blevet ødelagt, så kan vi reparere eller udskifte det for dig. Alle vores værksteder er certificerede, og vi giver 2 års reparationsgaranti på alt vores arbejde.

  Reparation af OnePlus 7T skærm og udskiftning af skærmglas

  OnePlus kalder denne skærm for Fluid AMOLED. Den kommer med fuld HD, og giver et skarpt billede selv på denne mobils 6,55 tommer skærm. Den understøtter også HDR10, som er meget lækkert ift. streaming.

  Da den er lidt stor og især glat, hvis ikke man har cover på, kan man være uheldig at tabe den. Efterhånden er vi også mange som har den med os, når vi dyrker sport eller træner, hvor den er mere udsat for tab og slag. Det er desværre oftest skærmen der får ridser, en flænge eller bliver knust. Er din OnePlus beskadiget eller ødelagt, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at reparere eller skifte skærmen eller bag-/forsideglasset for dig. Vi har typisk OnePlus 7T skærme på lager og kan derfor oftest skifte din skærm på under 60 min.

  OnePlus 7T batteriskifte

  Batteriet i OnePlus 7T er på 3.800 mAh, hvilket ikke er ret meget. Til gengæld følger der en kraftfuld oplader med i æsken, som lader med 30 W. Der sidder desuden en Snapdragon 855+ processor i mobilen, som har til opgave at optimere batterilevetiden.

  Skulle du føle at din 7T hurtigere løber tør for strøm, eller gider den slet ikke tænde, så er det sandsynligt at batteriet skal skiftes. Det tjekker vi gerne for dig i en af vores butikker, som alle har eget værksted. Vi kan skifte batteriet på stedet. Vi har butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Reparation af 7T kamera

  Med 3 kameraer på bagsiden, understøttes 2x optisk zoom, bokeh billeder og ultra vidvinkel billeder og nat-funktion. Kameraet OnePlus har portræt mode med mulighed for at tage portrætbilleder fra flere forskellige afstande. Vidvinkel fungerer samtidigt, og hovedkameraet er forbedret i direkte sollys. Generelt er kameraet blevet opgraderet ift. tidligere modeller.

  Skulle kameraet være ødelagt, eller fungerer det ikke som det bør, kan vi skifte eller reparere det for dig.

  Kontakt os

  Vi sætter en glæde i god kundeservice, og vi stræber efter at give alle vores kunder en god oplevelse. Derfor mødes du altid med et smil og en imødekommende medarbejder i vores butikker. Det kan ses på vores anmeldelser på Trustpilot.

  Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. Uanset om du har spørgsmål eller en reparation, som vi kan hjælpe med, så glæder vi os til at tale med dig.