Vælg hvilken enhed der skal repareres

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog

Kategori: Apple Watch reparation

Apple Watch reparation

Hos FixPhone udmærker vi os ved, at kunne reparerer alle slags enheder uanset mærke. Apple watch reparation er ikke en undtagelse. Vi udskifter løbende skærm og batteri på disse devices.

Apple Watch skærm

En ny skærm på dit Apple Watch skal helst laves på et værksted med styr på sagerne. Det er nemlig meget fin elektronik, så både kvaliteten af skærmen og monteringen af denne, skal være helt perfekt udført, hvis man vil have et funktionelt ur efter reparationen.

Skift batteri

Når det kommer til udskiftning af batteri på Apple Watch, er vi det helt rigtige værksted at vælge. Først tjekker vi om dit batteri er omfattet af nogle udvidede garantier fra Apple, da der har været omfattende series 1 og 2 batterier. Det har medført opsvulmede batterier og løse/smadrede skærme. Hvis din model er opfattet af en udvidet garanti fra Apple, vil vi indsende dit Apple Watch kvit og frit som en service. Hvis der ikke er nogen garanti fra Apple, udskifter vi dit batteri på vores værksted med et nyt originalt batteri. Du har herefter 2 års garanti på din nye batteri.

Undgå vand- og væskeskade

En anden vigtig egenskab på dit Apple watch er den vandafvisende membran mellem skærm og urkasse. Denne udskifter vi selvfølgelig i forbindelse med skærm og batteri reparation. Husk nu på at dit Apple ur ikke er omfattet af nogen garanti fra Apple, hvorfor vi selvfølgelig heller ikke hæfter for eventuelle vandskader efterfølgende. Uret er vandafvisende og ikke vandtæt – så brug det med omtanke.

Bestil tid til reparationen af dit Apple Watch

Det er en god ide, at bestille tid til reparationen, så man er sikker på, at vi har den ønskede reservedel på lager.