Stor stigning i reparation og udskiftning af iPhone 6, 7 og 8 skærm

Stor stigning i reparation og udskiftning af iPhone 6, 6S, 7 og 8 skærm

I dag har langt de fleste af os en smartphone, og seneste statistikker (2020) viser, at ca. 50 % ejer en iPhone. Mange har stadig modellerne 6-8. Desværre er disse modellers skærm og skærmglas ofte nogle, som vi får ind hos FixPhone, da de er blevet ødelagt, smadret eller flækket. Et enkelt tab eller slag kan være nok til, at uheldet er ude. Især hvis ikke den har været beskyttet med beskyttelsesglas eller cover.

Når vi i dag ser stigninger i reparation og udskiftning af iPhone 6, 6S, 7 og 8 skærm og skærmglas, skyldes det typisk kombinationen af, at det er yderst populære modeller, garantien er udløbet og at det er blevet billigt at få skiftet den ødelagte skærm.

Køber man fx en iphone X eller en af 11-modellerne, så tegner man ofte en 2-års forsikring. Derfor kan man, hvis uheldet er ude, få repareret telefonen. Ofte mod en mindre selvrisiko. Men efter forsikringen er udløbet, er man nødt til at overveje, at tage den til et værksted, for at få den fikset. Da iPhone 6, 6S, 7 og 8 efterhånden har været på markedet mange år, er de sjældent forsikret længere.

Prisen har stor betydning

Når de nye modeller udkommer, så er eventuelle reparationer og udskiftninger af reservedele dyre. Efter et par år falder priserne på reservedelene. Det skyldes bl.a., at der er flere producenter som fremstiller reservedele. Desuden at produktionen bliver billigere, når der fremstilles større mængder, udviklings- og testfasen er overstået og der er større udbud. Derfor kan du i dag få skiftet skærmen fra under 350 kr. på en iPhone 6. Det betyder, at det oftest betaler sig, at skifte den ødelagte skærm, fremfor at købe en ny telefon.

Hjælp til udskiftning af iPhone skærm

Hos FixPhone, som har butikker med in-house værksteder i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. kan vi altid hjælpe med at skifte skærmen på din smartphone. Du kan se priser for hver model ved at klikke på din model her: 66S7 eller 8. Du kan også booke tid direkte fra produktsiden. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan vi kontaktes på tlf. 70 34 56 03 eller gennem kontaktformularen.