iPhone 6S reparation

Har du ødelagt din iPhone 6S og brug for hurtig reparation? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 6S
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet295,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)249,-
Batteri295,-
Ladestik295,-
Mikrofon295,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)395,-
Kamera-glas195,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler245,-
Homeknap195,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Wifi antenne345,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  iPhone 6S reparation

  Når din iPhone går i stykker, har du brug for hurtig, sikker og billig hjælp. Derfor sørger vi for, at vi altid står klar, til at hjælpe dig i FixPhone med alle tænkelige skader på din iPhone 6S. Du kan her på siden se alle vores billige reparationer, og hvis du har spørgsmål, kontakter du os bare, på den måde du foretrækker, om det så er via hjemmesiden, Facebook eller telefon. Vores kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe uanset problemet. Vi har altid reservedele liggende, så du ikke skal vente på noget, og kan få din iPhone repareret i en fart, mens du nyder en kop kaffe i vores venteværelse. Da vi er en af Danmarks førende i reparationer af iPhones, har vi travlt. Du kan derfor med fordel bestille tid på vores online booking, så du er helt fri for ventetid. Vi levere billige og sikre reparationer, fra vores søde medarbejdere, der alle har flere års erfaring i reparationer. Så du kan trygt og sikkert overlade din telefon til reparatørerne hos FixPhone. Grundet den store efterspørgsel for vores ekspertise, har vi nu butikker i både HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så hjælpen er altid nær. Det er altid vigtigt at sørge for, at få repareret en beskadiget enhed hurtigst muligt. Hvis du står i den uheldige situation at din iPhone 6S er gået i stykker, så skynd dig at bestille tid, eller kom ned i din nærmeste butik, så du ikke risikerer yderligere skader på din iPhone eller skader på dig selv.

  Hvor ligger FixPhone?

  FixPhone har butikker i både HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Der er derfor altid en FixPhone butik nær dig. Vi har altid tid til dig, men for at sikre at du ikke skal vente, kan du med fordel bestille tid via vores online booking. Det er super nemt, og du kan vælge en tid der passer ind i dine planer, fra mandag-lørdag. Vores mange åbningsdage er for at sørge for, at du aldrig skal gå i længere tid med en ødelagt iPhone 6S.

  Gode priser på kvalitetsreparationer

  Hos FixPhone kombinerer vi super kundeservice med billige priser. Vores priser ligger i et leje, hvor alle kan være med. Vi mener ikke, at en reparation af en iPhone 6S skal koste så meget, at det næsten ikke kan betale sig at få den lavet. Derfor holder vi vores priser i bund.
  Samtidig vil vi ikke gå ned på kvalitet. Vores reservedele er alle originale, og nogle vi kan stå inde for, så du ikke står med en iPhone, der efter reparationen er i ringere stand, end da den kom ind. Du kan altid tjekke os ud på Trustpilot, og se hvad vores mange tilfredse kunder har at sige.

  Min iPhone kan ikke holde strøm

  Med iPhones sker det, at batteriet forringes over tid. Det er så irriterende altid at skulle huske oplader eller power banks, når man skal ud, grundet et gammelt batteri. Du kan derfor billigt få dit batteri skiftet hos os. Alle vores butikker, både i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, ligger inde med batterier af bedste kvalitet. Vi kan derfor lynhurtigt og billigt skifte dit batteri, så du kan bruge din iPhone alt det du lyster, uden at skulle bekymre dig for, om den holder strøm hele dage.

  Ødelagt bagcover

  På iPhone 6S er det ikke kun forskærmen der kan gå i stykker. Er du så uheldig, at dit bagcover er gået i stykker, kan du trygt henvende dig til FixPhone. Vi skifter hurtigt dit bagcover, så din telefon ser ud som ny. Det tager under 30 min at skifte den, og vi sørger selvfølgelig altid for, at give dig de skarpeste priser. Vores autoriserede personale står altid klar med den bedste hjælp, så skynd dig at bestille tid i en butik nær dig.