iPhone X reparation

Har brug for et iPhone X skærmskift eller anden reparation af din iPhone X? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. Om det er nyt batteri, skærmskift, højtaler, bagside eller kamera, kan vi hjælpe dig med en reparation. Derudover kan du altid finde en masse fedt og beskyttende tilbehør såsom covers, flipcase og beskyttelsesglas. For denne iPhone X skærm reparation er i den høje ende af skalaen grundet den avancerede OLED skærm. Så din mobil skal beskyttes effektivt.

Når du fået udført et iPhone X skærm skift eller anden iPhone X Reparation hos FixPhone, kan du være sikker på, at resten af telefonen virker perfekt bagefter. I modsætning til mange andre værksteder sørger vi hos FixPhone altid for, at udskifte pakningen mellem skærm og ramme, som gør din iPhone X støv-  og vandafvisende.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone x skærm reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet895,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet495,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)249,-
Batteri395,-
Bagcover (kun glas)645,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)695,-
Face-ID (2-3 hverdage)995,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler395,-
Tænd/sluk-knap595,-
Lydløs-knap595,-
Volume-knap595,-
Bundkortfejl - Chip lodning (2-3 hverdage)995,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  iPhone X skærmskift & iPhone X reparation til overkommelig pris

  Har du været ude og investere i den lækre iPhone X, men været så uheldig at den er gået i stykker? Hos FixPhone ved vi godt, at det sidste man gider, er at bruge dyre domme på at få sin telefon repareret. Vi lover dig billige priser, samt den kvalitet som du forventer. Vores reservedele er nøje udvalgt, hvormed du får den bedste kvalitet i din iPhone. Vi udfører reparationen hurtigt, mens du sidder i vores ventelounge og nyder en kop kaffe. På den måde kan du hurtigt komme videre med hverdagens andre gøremål, uden irritationsmomentet i at have en iPhone X med fx ødelagt skærm eller andre skader. For at mindske ventetiden kan du bestille tid via vores online booking her på siden. På denne måde er du helt sikker på, hvornår din reparation vil blive udført. Vores butikker ligger i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så du har altid en i nærheden af dig. Vi foretager alle typer reparationer, uanset om det er batteriet der driller, du har tabt din iPhone og smadret skærmen eller dit kamera ikke fungerer. Vores søde, og ikke mindst dygtige, teknikkere står altid klar til at hjælpe dig. De både fikser din iPhone for dig, og giver gode råd til, hvordan du undgår samme skade i fremtiden. Så kontakt os her på siden, på Facebook eller giv os et kald, så vi kan finde ud af, hvordan du hurtigst muligt kan få hjælp, så din iPhone fremstår som ny igen. Se vores kunders mange gode anmeldelser her på Trustpilot.

  Min iPhone X skærm har sorte pletter eller grønne striber

  Så trænger du til et iPhone skærmskift. En iPhone X skærm er født med et avanceret OLED display. Det kan se overraskende alvorligt ud, når skærmen på denne type display’s går i stykker. Ofte kan der opstå sorte pletter, der kunne ligne et olieudslip eller en vertikal grøn stribe, der ligner et et lasersværd fra en star-wars film. De fleste kunder kommer ned og spørger os “er det kun en ny skærm der skal til eller er min iPhone X gået helt i stykker?”. Heldigvis kan vi altid berolige kunderne med, at det kan løses med en ny iPhone X skærm.

  Mit kamera er smadret på min iPhone X

  Når man er så uheldig at tabe sin iPhone X, kan man risikere at kameraet går i stykker. Da mange bruger deres iPhone som kamera, kan det være et kæmpe problem. iPhone X er populær grundet dens første klasse kamera. I hverdagen kan der opstå mange situationer, hvor det er rart med et kamera i lommen, så derfor skal dit kamera selvfølgelig fungere. Hos FixPhone har vi derfor altid originale reservedele til at skifte dit kamera liggende i butikkerne, så du hurtigt kan komme i gang med at tage billeder og minder fra dit liv. iPhone X er født med et ret godt kamera, som du kan læse mere om her, hvis du skulle interessere dig mere indgående for teknologien bag.

  Min iPhone X er gået i sort

  Når du står og har købt en ny flot iPhone, er det ikke til at bære, at man ikke kan bruge den fordi den er gået i sort. Hos FixPhone kan du altid komme ned og få stillet en diagnose og derefter klarer vi din iPhone reparation hurtigt. Det er super billigt – faktisk helt gratis for en fejlsøgning. Vores dygtige teknikkere finder hurtigt frem til problemet og ordner det for dig, hvis du kan godkende tilbuddet der afgives. Vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge har alle teknikkere i top klasse, så kom ned og lad os løse problemet for dig.

  Til spørgsmålet om hvorvidt det kan betale sig, at få udskiftet sin iPhone X skærm eller sit batteri – det kan det saftens. En ny iPhone X koster fortsat mange tusinde kroner. Bare se priserne her.

  Montering af beskyttelsesglas på iPhone X

  Når man har været ude og investere i din spritnye iPhone X, vil man også gerne passe på den. Hos FixPhone kan du købe beskyttelsesglas efter dit behov. Derudover er vores teknikkere selvfølgelig også behjælpelige med at sætte dit beskyttelsesglas på for dig. Det er den bedste måde at sikre dig at din skærm holder, og at du ikke skal til at bruge penge på endnu et skærmskift, hvis du er så uheldig at tabe din lækre iPhone X.

  Kan jeg sende min iPhone X til reparation hos jer?

  Det kan du nemlig – og vi har gjort det let og lige til til. Vi giver tilmed fri fragt begge veje, når du vælger os til at klare din iPhone X reparation. Du skal blot udfylde booking formularen og vælge “fragt label” ved valg af butik. Så kontakter vi dig og sender dig en gratis fragtlabel. Vi udfører din valgte reparation hvad end det er skærmskift, batteriskift etc., samme dag som vi modtager telefonen.