iPhone X reparation

Har du ødelagt fx skærmen på din iphone x og har du brug for en reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. Om det er batteri, skærm, højtaler, bagglas eller kamera, kan vi hjælpe dig med en reparation. Derudover kan du altid finde en masse fedt og beskyttende tilbehør såsom covers, flipcase og panserglas. Især panserglas er en populær form for beskyttelse af en iPhone X. For denne iPhone X skærm reparation er i den høje ende af skalaen grundet den avancerede OLED skærm – så din mobil skal beskyttes effektivt.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone x skærm reparation
ReparationPris
Skærm, original kvalitet1.495,-
Skærm, klasse A kvalitet995,-
Batteri495,-
Bagcover (inkl. ramme)1.395,-
Bagcover (kun glas)895,-
Ladestik695,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)895,-
Kamera-glas345,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler495,-
Tænd/sluk-knap595,-
Lydløs-knap595,-
Volume-knap595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone X billig reparation

  Har du været ude og investere i den lækre iPhone X, men været så uheldig at den er gået i stykker? Hos FixPhone ved vi godt, at det sidste man gider, er at bruge dyre domme på at få sin telefon repareret. Vi lover dig billige priser, samt den kvalitet som du forventer. Vores reservedele er originale, hvormed du får den bedste kvalitet i din iPhone. Det gør vi, så du ikke i fremtiden får problemer med din garanti, grundet uoriginale reservedele. Vi udfører reparationen hurtigt, mens du sidder i vores ventelounge og nyder en kop kaffe. På den måde kan du hurtigt komme videre med hverdagens andre gøremål, uden irritationsmomentet i at have en iPhone X med skader. For at mindske ventetiden kan du bestille tid via vores online booking her på siden. På denne måde er du helt sikker på, hvornår din reparation vil blive udført. Vores butikker ligger i Roskilde, Helsingør og Hillerød, så du har altid en i nærheden af dig. Vi foretager alle typer reparationer, uanset om det er batteriet der driller, du har tabt din iPhone og smadret skærmen eller dit kamera ikke fungerer. Vores søde, og ikke mindst dygtige, teknikkere står altid klar til at hjælpe dig. De både fikser din iPhone for dig, og giver gode råd til, hvordan du undgår samme skade i fremtiden. Så kontakt os her på siden, på Facebook eller giv os et kald, så vi kan finde ud af, hvordan du hurtigst muligt kan få hjælp, så din iPhone fremstår som ny igen. Se vores kunders mange gode anmeldelser her på Trustpilot.

  Mit kamera er smadret

  Når man er så uheldig at tabe sin iPhone X, kan man risikere at kameraet går i stykker. Da mange bruger deres iPhone som kamera, kan det være et kæmpe problem. iPhone X er populær grundet dens første klasse kamera. I hverdagen kan der opstå mange situationer, hvor det er rart med et kamera i lommen, så derfor skal dit kamera selvfølgelig fungere. Hos FixPhone har vi derfor altid originale reservedele til at skifte dit kamera liggende i butikkerne, så du hurtigt kan komme i gang med at tage billeder og minder fra dit liv.

  iPhone X går i sort

  Når du står og har købt en ny flot iPhone, er det ikke til at bære, at den ikke fungere optimalt. Hos FixPhone kan du altid komme ned og få stillet en diagnose, så vi kan få ordnet din iPhone hurtigt. Det er super billigt og vores dygtige teknikkere finder hurtigt frem til problemet og ordner det for dig. Vores butikker i Roskilde, Hillerød og Helsingør har alle teknikkere i top klasse, så kom ned og lad os løse problemet for dig.

  Påsætning af beskyttelsesglas

  Når man har været ude og investere i din spritnye iPhone X, vil man også gerne passe på den. Hos FixPhone kan du købe beskyttelsesglas efter dit behov, om det er full frame eller ej. Derudover er vores teknikkere selvfølgelig også behjælpelige med at sætte dit beskyttelsesglas på for dig. Det er den bedste måde at sikre dig at din skærm holder, og at du ikke skal til at bruge penge på at skifte skærmen, hvis du er så uheldig at tabe din lækre iPhone X.