iPhone 6 reparation

Har du ødelagt din iPhone 6 og brug for hurtig reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

iPhone 6
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet295,-
Beskyttelsesglas (Inkl. montering)249,-
Batteri295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)345,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler295,-
Homeknap295,-
Tænd/sluk-knap345,-
Lydløs-knap345,-
Volume-knap345,-
Wifi antenne345,-
Software195,-
Væskeskade-rens395,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  iPhone 6 reparationer

  Hos Fixphone er der ikke nogle reparationer, vi ikke udfører. Vi kan med glæde sige, at vi har Danmarks bedste kundeservice, og derfor løser alle opgaver med stor tilfredshed for vores kunder. Vores medarbejdere er dygtige, hurtige og imødekommende. De vil altid gerne råde og vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvilken reparations type der er korrekt for dig, så du får al den information du har behov for, hvis din iPhone 6 er i stykker og har brug for reparation. Vores teknikere har alle mere end et årtis erfaring med iPhone reparationer og er blandt de bedste, der er at finde i Danmark. Du kan derfor helt trygt overlade din iPhone i deres hænder, og være sikker på at få den tilbage velfungerende og klar til brug igen. Du kan booke din tid lige her på siden via vores online booking system, eller du kan blot møde op i en af vores butikker. Vi har nemlig haft så stor tilfredshed fra vores kunder, at vi nu har åbnet butikker i både HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Nedenfor ses en liste over de hyppigste reparationer vi ser, men er din umiddelbare skade ikke at finde på denne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for kommunikation enten via vores Facebookside, telefon eller mail. Så kan du nemt og overskueligt få et tilbud på, hvad vi kan gøre for netop dig.

  Skærmbrud på iPhone 6

  Har du været så uheldig at tabe din telefon, så der er sket et skærmbrud, kan det være nødvendigt at få den skiftet, inden denne volder større skade. Vi har kun de bedste skærme, uanset hvilken udgave der passer til dig. Kvalitet er en hjertesag for os, da god kvalitet går hånd i hånd med kundetilfredshed. Udfordringen med skærmbrud kan være, at telefonen gør skade på dig, fordi glasset er skarpt, eller det kan medføre, at din iPhone er mere udsat for andre skader. Således er det godt og i sidste ende billigere for dig, at få den repareret når skaden sker. Vores butikker har åbent 6 dage om ugen, og vi laver selve reparationen på en time. Det er derfor fleksibelt og nemt at finde en tid, der passer dig. Vi vil anbefale at anvende vores bookingsystem, så du undgår eventuel ventetid i butikken.  

  Batteriet i din iPhone 6 er blevet slidt

  Ofte ser vi at folk henvender sig til os, netop fordi batteriet hurtigt løber tør for strøm – og det er der heldigvis en løsning på. Vi kan skifte batteriet, så det ikke er en nødvendighed for dig at have power bank, oplader og alternativer med rundt, i fald af at din iPhone 6 hurtigt mister strøm. Vi skifter det billigt og nemt for dig, så du undgår førnævnte.

  Home-knap i stykker

  Desværre er det sådan at home-knappen somme tider mister sin funktionsdygtighed, hvilket i de flestes øjne kan være et stort irritationsmoment. Vi har altid reservedele liggende på lager, så vi nemt kan skifte denne for dig – gerne så hurtigt, at du kun lige når at drikke en kaffe i vores venteområde, og du hurtigt kan komme videre og nyde dagen med andre ting. Hertil findes der naturligvis forskellige løsninger, så kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilken løsning, der er den bedste for dig.

   

  Uanset skaden så hjælpen er nær

  Book din tid online, mød op i butikken med din enhed og indenfor en time er din iPhone klar. Du kan finde os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Har du eventuelle spørgsmål, som du ikke har fået svar på herinde, så er du altid velkommen til at kontakte os og forhøre dig.