Samsung Galaxy S21 5G reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S21 5G og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-s21-5g-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.795,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)895,-
Kamera (bag)1.195,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)0,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S21 5G reparation og udskiftning af reservedele

  Hvis du er en af de heldige ejere af en Samsung Galaxy S21 5G, så er du det nok fordi du faldt for denne smartphones flotte design, 8K opløsning, 64MP kamera, lange batterilevetid og hurtige chipset. Derfor ville det også være en skam, hvis din Samsung Galaxy S21 har været udsat for et uheld og en skade.

  Om det er en smadret skærm, dødt batteri, en vandskade på højtalerne, en ødelagt kameralinse, så kan vi klare din reparation og oftest på under 60 minutter i en af FixPhone butikkerne.

  Smadret mobilskærm på Galaxy S21

  Med den flotte skærmopløsning ville det virkelig være en skam, når du tjekker nyhederne, vejret eller dine sociale medier ud med revner i skærmen, som forstyrrer synet. Det kan ikke blot være frustrerende med revner i skærmen, men det kan også føre til fugt/vandskader på hardware og software på sigt.

  Vi anbefaler derfor altid, at man får det fikset, da man ikke kun undgår dyrere reparation og øger brugerglæden, men også undgår små glassplinter mm. i fingrene. En skærmskiftning på en Galaxy S21 tager oftest under 60 minutter hos FixPhone.

  Udskiftning af kameralinse

  Med et unikt multikamera system og linser med forskellige breddevinkler og megapixels, er kameraet på din Samsung mobil fyldt med muligheder for at tage nogle gode billeder og videoer. Har du ødelagt en af kameralinserne og har brug for at fået repareret dit kamera, så skal du være velkommen til at komme forbi en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, hvor vi oftest har dine reservedele på lager.

  Dårlig batteritilstand

  Er tilstanden på dit batteri nedsat og løber din Galaxy S21 mobil hurtigt tør for strøm, så bør du nok overveje at få det udskiftet. Vores dygtigere teknikere foretager dagligt bl.a. batteriskifte reparationer og kan klare udskiftningen af dit batteri på under 60 minutter.

  Forespørgsler på diverse reparationer af din mobil

  Har du en skade på dine højtalere, din mikrofon, ladeport eller noget helt andet, så foretager vi også disse typer reparationer og mange andre hardware- og softwarereparationer til dagligt hos FixPhone. Kan du ikke finde den ønskede reparation, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, da vi i det fleste tilfælde kan hjælpe dig med den alligevel. Du kan se de fleste reparationer, som vi foretager os på vores hjemmeside.

  Kontakt os

  Du skal altid være velkommen til at kigge forbi os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du kan booke en tid online på vores hjemmeside, eller blot komme forbi og få din reparation klaret, da vi også er et walk-in værksted. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.