OnePlus 7 Pro reparation

Har du ødelagt din OnePlus 7 Pro og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

OnePlus 7 Pro
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet2.695,-
Skærmskift, Original3.495,-
Batteri695,-
Bagcover, original795,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  OnePlus 7 Pro reparation

  Denne model blev lanceret i maj 2019, og er allerede blevet en af android-markedets populære premium modeller. Udover at den er billig sammenlignet med mange andre modeller som den sammenlignes med (såsom Iphone X), har den samtidigt rigtigt mange spændende funktioner, og imponerer mht. design, materiale, batterilevetid, skærm, hastighed mm.

  Billig udskiftning af skærm, batteri, kamera og andet

  Vi har allerede været ude og købe store mængder reservedele ind, sådan at vi kan sikre dig både hurtigt reparation, skulle uheldet være ude, og sikrer dig billig reparation af din OnePlus 7 Pro. Vores gode leverandøraftaler og store indkøb sikrer os laveste priser på reservedele, som i sidste ende afspejler sig i vores billige priser på OnePlus reparationer – Du kan se priserne ovenfor. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og tilbyder altid 2 års garanti på alle reparationer. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche.

  Walk-in-service

  Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15, og vi har walk-in-service, så vi reparerer gerne din OnePlus 7 Pro på stedet, når du kommer ind i butikken, hvis du har brug for dette. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min, uanset om det drejer sig om knust glas/skærmskifte, batteri, højtalere, mikrofon, ladeport eller noget helt andet.

  Kontakt os

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Vi træffes på tlf. 70345603, mail og Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Vi har butikker i Helsingør, Hillerød og Roskilde.

  Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).