Test og anmeldelse af MacBook Pro 2019

Test og anmeldelse af MacBook Pro 2019

Vi har lavet en test og anmeldelse af MacBook Pro 2019, som du har læse her. Skulle du i stedet havde brug for en reparation af din Mac Pro, kan du kontakte os for nærmere information, om hvordan vi kan hjælpe dig.

MacBook Pro 2019 design

Vi kender formentligt alle sammen designet fra en eller flere af de andre MacBooks i serien, og den nye MacBook Pro ligner de andre. Det er stadig et af de flotteste design på markedet, men man får altså ikke en Mac som ser anderledes ud end de andre modeller i serien. Når man har den i hænderne mærkes den sædvanlige høje kvalitet af materiale tydeligt.

Modellen har kun 2 USB-C porte, hvilket man lige skal være opmærksom på, da det kan betyde, at man skal have en adapter, for at kunne koble forskellige andre enheder til (fx ældre eksterne harddiske). Begge porte sidder i venstre side, og har Thunderbolt 3, hvilket tilbyder meget hurtig overførsel af data.

Mac Pro 2019 ydeevne

MacBook Pro 2019 er gået fra en dualcore til en quadcore processor, hvilket er en stor opgradering, og det betyder meget for ydelsen. Fra hvilket virkelig betyder noget for ydelsen. Denne maskine skuffer ikke, hvis du bruger den som arbejdscomputer, hjemmecomputer eller lignende, hvor den skal klare almindelige opgaver. Den klarer også spil helt fint.

Lækker skærm

Opløsningen er stadig 2560 x 1600, hvilket er lavere end hvad nogle af konkurrenterne tilbyder, men vi kan ikke se, at konkurrenternes skærme er bedre. Det er fordi at MacBooks skærme generelt er forhåndsindstillet til at stå helt skarpt. Selvfølgelig er det en 4K skærm. Lysstyrken er perfekt ift. til at kunne se, hvad der sker på skærmen også i moderat sollys. men ikke i fuld sol. Farverne er desuden flotte og virkelighedstro. Skulle du være uheldig at få smadret eller flækket skærm, kan vi reparere eller skifte den for dig. Se pris på skærmskifte mm. her.

Batteri der holder

Batteriet er forbedret sammenlignet med andre i Pro serien. Skulle man komme på arbejde eller til studiet og finde ud af, at man har glemt opladeren hjemme, vil man alligevel have strøm nok til hele dagen, hvis det vel og mærke var fuldt opladt. Det burde være mere end nok til de fleste situationer.

Skulle du være uheldig med, at batteriet ikke virker, eller din Mac Pro hurtigt løber tør for strøm, kan vi hjælpe dig med at få foretaget et batteriskifte hurtigt. Så skulle den holde på strømmen fremover.

Touchpad, harddisk og hukommelse

MacBook’ens touchpad er stor, og den fungerer virkelig godt, bl.a. fordi den er meget præcis. Det er en af de bedste på markedet.

MacBook Pro fås med en 128GB SSD-disk, 256GB SSD og 512, og det er klart at foretrække 512 GB SSD. Det er selvfølgelig også den dyreste med en pris på omkring 15.000,-. Ellers kan man købe de mindre, men bruge en ekstern disk

Mac’en har 8GB, og det er fint nok til almindeligt brug. Har man i stedet mange apps kørende og fx skifter imellem store billeder og 4K video, så mærker man udfordringer. Man kan få opgraderet dette, men det koster jo altid en sjat, når der er tale om et Apple produkt.

FixPhone og MacBook Pro 2019

Hos FixPhone har vi stor erfaring med MacBook reparationer. Alle vores teknikere er certificerede og har repareret utallige MacBooks. Vi bruger originale reservedele til din MacBook Pro, og vi giver dig desuden 2 års garanti, på alle reparationer vi foretager.

Vi er et walk-in værksted, så du kan altid komme ned med din MacBook Pro i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så får vi den til reparation med det samme. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor. Her kan du se hvad andre kunder siger om os Trustpilot.

Vi desuden er altid klar til at tage imod spørgsmål eller andet på tlf. 70345603, mail og på Facebook.