Sony Xperia XZ2 Compact reparation

Har du ødelagt din Sony Xperia XZ2 Compact og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

Sony Xperia XZ2 Compact
ReparationPris
Skærmskift, Original1.395,-
Batteri495,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Sony Xperia XZ2 Compact reparation

  Er din Sony ødelagt, og den gal med skærmen, mikrofonen, højtaleren eller andet, så er vi heldigvis eksperter i Sony Xperia XZ2 Compact reparation. Vi er Danmarks bedste mobilreparatører af smartphones, og vi er glade og stolte over vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. Vi har over 10 års erfaring med Sony reparationer, og vores teknikere er alle certificerede og uddannede.

  Hvis din Sony skærm er smadret, flækket eller i sort

  Hvis du har været så uheldig at skærmen er ødelagt, kan vi hurtigt og billigt skifte denne for dig. Ofte klares en reparation som denne på kun 30-60 min, og du bestemmer selv, om du vil nyde tiden i sofaen med en kop kaffe, eller gå en tur imens. Vi bruger kun de bedste skærme på markedet, og har en reparationsgaranti på 2 år.

  Hvis dit Sony Xperia XZ2 Compact batteri aflades hurtigt

  Hvis du oplever at batteriet ikke holder på strømmen, og aflades hurtigere en da den var spritny, kan man heldigvis let ændre på dette med et hurtigt og billigt batteriskifte. Vi skifter flere batterier dagligt, og det er en sikker proces, som oftest klares på stedet. Vi har oftest batterier på lager, så du kan kigge ind, når det passer dig, og så skifter vi batteriet med det samme. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Andre typer Sony Xperia reparationer

  Vi kan reparere alt uanset skadetype og omfang, og der er formentlig ikke nogle skader, som vi ikke har set tidligere. Hvis ikke din reparation fremgår af ovenstående liste, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os

  Vi er et walk-in værksted, hvilket betyder, at er velkommen til at kigge ind ud forudgående aftale. Du kan også reservere tid til din reparation igennem vores online bookingsystem her på siden, så er du sikker på, at der er en tekniker ledig, når du kommer forbi butikken, og du undgår derfor unødvendig ventetid.

  Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare din henvendelse i vores åbningstid hver mandag-fredag fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15.

  Vi er også på Facebook, hvor vi også sidder klar til at besvare din henvendelse.