Samsung Galaxy XCover Pro reparation

Har du fået ødelagt din Samsung Galaxy XCover Pro og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

Samsung-Galaxy-Xcover-Pro-Mobil-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Batteri495,-
Bagcover, original395,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)695,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Reparation Samsung Galaxy XCover Pro

  Lige som Galaxy XCover 5 er Galaxy XCover Pro en robust og slidstærk smartphone model fra Samsung. Selv om disse 2 modeller ligner hinanden, er der stadig stor forskel på dem. Forskellene er både ekstra og bedre kameraer, bedre batteri og software mm.

  Har din Galaxy XCover Pro med Samsung Knoxskytter været udsat for et uheld og smadret skærmen, ødelagt en knap, kameraet eller batteriholderen eller virker touch på skærmen ikke mere, når du bruger handsker, så står vores dygtige teknikere med mange års erfaring klar til at hjælpe dig med din næste reparation af din mobil.

  Vi gør en dyd ud af at levere kundeservice på topniveau og er stolte af vores kunders mange 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

  Revnet mobilskærm eller smadret display

  Har du smadret mobilskærmen eller ødelagt displayet på din Galaxy XCover Pro og slet ikke kan bruge touchskærmen eller den ikke virker optimalt, så vil vi glædelig hjælpe dig med at få din telefon i tiptop stand igen. Den flækkede skærm har langt sværere ved at holde vand og fugt ude, så det kan være vigtigt at få din mobilskærm fikset inden at du ender ud i flere reparationer.

  Vi udskifter typisk din mobilskærm på under 60 minutter i en af FixPhone butikkerne, som du finder i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Batteri- & batteriholder skader

  Er der noget galt med batteri på din Galaxy XCover Pro, kan du købe et nye separat batteri til din mobil, da denne model har en batteriholder plads, med mulighed for at udskifte batteriet. Fx når du er på farten og ikke har en oplader med eller muligheden for at oplade det allerede indsatte batteri. Batteriholder skal dog kunne fungere optimalt og har du ødelagt den, kræver det en reparation af din Galaxy XCover Pro mobil.

  Få købt et nyt batteri eller fikset batteriholderen her hos FixPhone på typisk kun under 60 minutter.

  Andre reparationer af din mobil

  Er et af dine Dual LED flashes gået i stykker eller har du ødelagt andet software eller hardware på din Galaxy XCover Pro såsom højtalerne, en knap, ladeporten, mikrochipholderen eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har oftest dine reservedele på lager og stræber altid efter at fikse dine reparationer på under 60 minutter.

  Kontakt os

  Har du nogle spørgsmål til en reparation af din mobil eller gerne vil have foretaget en reparation, så tøv ikke med at kontakte os. Da vi er et walk-in værksted kan du altid komme forbi os uden en forudgående aftale. Foretrækker du at booke en aftale, kan det gøres via vores hjemmeside. Ellers kan du også komme i kontakt med os på tlf. 70345603mail eller på Facebook.