Samsung Galaxy S20 reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S20 og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S20 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.995,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (bag)1.195,-
Kamera-glas395,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S20 Reparation

  Lanceret i februar 2020, samtidigt med de nye S20+ og S20 Ultra, kommer alle tre modeller med fantastiske skærme som indeholder ny teknologi, store batterier, kameraer med imponerende funktioner og med 5G. Designmæssigt genkendes de, og ser ikke meget anderledes ud end tidligere modeller fra Samsung. Hos FixPhone har vi repareret Samsung telefoner i mere end 10 år, og der er efterhånden intet vi ikke har set, repareret eller fixet. Vores værksteder er certificerede, og vi tilbyder 2 års reparationsgaranti på alt vores arbejde, så du kan være helt tryg, ved at overlade din mobil til os.

  Reparation af Samsung Galaxy S20 skærm

  Hvis din Samsung er blevet tabt eller har fået et hårdt slag, og skærmen er flækket, knust, gået i sort, nogle pixels ikke virker eller du af anden årsag har brug for reparation eller udskiftning af skærmen, så kan vi hurtigt hjælpe dig med dette. Vi har udskiftet utallige Samsung skærme og har typisk Galaxy S20 skærme på lager. Derfor kan den oftest skiftes på under 60 min, hvorefter du har en velfungerende smartphone igen.

  Modellen har en stor 6,2 tommer skærm, og den har en helt fantastisk billedkvalitet med sin 2K skærmopløsning med Dynamic AMOLED teknologi. Galaxy S20 serien har fået 120 Hz opdateringsfrekvens i skærmene, og derfor opdateres skærmen 120 gange i sekundet, hvilket giver en mere flydende oplevelse.

  Skal dit Samsung batteri skiftes?

  Galaxy S20 er udstyret med et stort batteri, og det er typisk nok til en hel dags almindeligt brug. For nogen vil det formentligt være meget mere end nok. Med 4.000 mAh på S20’eren, er det en smule højere end eksempelvis iPhone 11 Pro Max (3969 mAh).

  Oplever du alligevel, at din Samsung S20 hurtigt løber tør for strøm, den slet ikke tænder eller lignende, så kan et batteriskifte være løsningen. Det kan vi hurtigt finde ud af, hvis du kigger forbi en af vores butikker, som alle har eget værksted. Derfor kan vi skifte batteriet for dig på stedet, så du igen kan komme godt videre med din dag. Vi har butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Reparation af Galaxy S20 kamera

  Man kan filme i op til 8K på Galaxy S20. 8K billedet kan omdannes til 4K og ned til fuld HD, hvilket er vigtigt, da mange TV’er ikke kan vise 8K. Single Take er en ny funktion man kan slå til, hvor der så tages både video og billeder, og alle kameraer bliver i taget i brug. Så får du en gruppe billeder og bidder med video organiseret i en dedikeret mappe. Kameraet har ultravidvinkel på 12MP, et hovedkamera på 12MP med optisk billedestabilisering og til sidst et kamera på 64MP med optisk billedestabilisering. Skulle et eller flere kameraer være gået i stykker kan vi skifte eller reparere kameraet for dig.

  Kontakt os

  Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. God kundeservice og kvalitetsreparationer er vigtigt for os, og det ses tydeligt på vores mange gode anmeldelser på Trustpilot.