Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S20 Plus og brug for en reparation? Skærmskift, ladeindgang eller batteri? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S20 Plus reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.195,-
Batteri595,-
Bagcover, original695,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)796,-
Kamera (bag)1.195,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S20 Plus Reparation

  Lanceret i februar 2020, samtidigt med de nye S20 og S20 Ultra. Alle tre modeller indeholder ny teknologi, store batterier, kameraer med imponerende funktioner og 5G. Det betragtes som en stor telefon, og med det følger oftest, at den er nemmere at tabe.

  Hos FixPhone har vi repareret Samsung telefoner i mere end 10 år, og vores værksteder er stolte over at være Danmarks bedst bedømte, og du kan se vores gode anmeldelser på Trustpilot. Alle vores værksteder er certificerede, og vi har 2 års reparationsgaranti på alt vores arbejde.

  Reparation af Samsung Galaxy S20 Plus skærm

  S20 plus’eren har en stor 6,7 tommer skærm, som dermed er større end S20-modellen (6,2”) og mindre end S20 Ultra (6,9”). Da den er lidt stor ift. at håndtere med en hånd, kan man være uheldig at tabe den, og det er desværre oftest skærmen der får en flænge eller bliver knust. Har du tabt din Samsung eller har den på anden måde fået et hårdt slag, og skærmen er flækket, gået i sort eller lignende, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at reparere elller skifte skærmen for dig. Vi har typisk Galaxy S20+ skærme på lager og kan oftest skifte din skærm på under 60 min. Så er du tilbage til at nyde den helt fantastiske billedkvalitet med 2K skærmopløsning med Dynamic AMOLED teknologi. Galaxy S20 serien har fået 120 Hz opdateringsfrekvens i skærmene, og derfor opdateres skærmen 120 gange i sekundet, hvilket giver en mere flydende oplevelse.

  Samsung batteri

  Galaxy S20 Plus er udstyret med et stort batteri, og det er typisk mere end nok til en hel dags almindeligt brug.. Med 4.500 mAh på S20 Plus’eren, er det en god sjat højere end eksempelvis iPhone 11 Pro Max (3969 mAh).

  Løber din telefon unaturligt hurtigt tør for strøm, eller gider den slet ikke tænde, så kan det være batteriet skal skiftes. Det kan vi tjekke i vores butikker, som alle har eget værksted. I så fald batteriet er dårligt, kan vi skifte batteriet for dig på stedet, så du igen kan komme godt videre med din dag. Vi har butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Reparation af Galaxy S20 Plus kameraet

  Man kan filme i op til 8K på S20 modellerne. 8K billedet kan omdannes til 4K og ned til fuld HD. Mange TV kan ikke afspille 8K endnu.

  Single Take er en ny funktion man kan slå til, hvor der så tages både video og billeder, og alle kameraer bliver i taget i brug. Kameraet har ultravidvinkel på 12MP, et hovedkamera på 12MP med optisk billedestabilisering og til sidst et kamera på 64MP med optisk billedestabilisering. Skulle en eller flere linser på kameraet være ødelagt, kan vi skifte eller reparere det for dig.

  Kontakt os

  God kundeservice og kvalitetsreparationer er vigtigt for os, og det ses tydeligt på vores mange gode anmeldelser op Trustpilot. Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. Uanset om du har spørgsmål eller en reparation, som vi kan hjælpe med, så glæder vi os til at tale med dig.