Samsung Galaxy Note 10 Lite reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy Note 10 Lite og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung-Galaxy-Note-Lite-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.795,-
Batteri795,-
Bagcover, original695,-
Ladestik695,-
Mikrofon695,-
Kamera (for)795,-
Kamera (bag)995,-
Ørehøjtaler695,-
Højtaler595,-
Software295,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Reparation af din Samsung Galaxy Note Lite

  Uanset om det er en smadret skærm, kamera eller et dødt batteri, så klarer vi dine reparationer af dine mobile enheder her hos FixPhone. Med mange års erfaring i branchen er der ikke en reparation, som vores teknikere ikke kan klare, når det kommer til din elektroniske enheder og Samsung Galaxy Note Lite.

  Tjek vores kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot ud, hvor vi har 98 % 5-stjernet anmeldelser.

  Galaxy Note Lite smadret skærm eller display

  En ødelagte skærm/display på mobiler er en hyppig skade, som de fleste mennesker har prøvet at opleve. Det nedsætter glæden i brugerglæden af brugeroverfladen, samtidigt med at det øger risikoen for andre skader og dyrere reparationer.

  Har din Samsung Galaxy Note Lite været ude for et uheld og har du fået smadret skærmen og ødelagt displayet, så står vi klar i FixPhone butikkerne til at reparere og fikse din Samsung mobil. Et skærmskifte reparation tager oftest under 60 minutter hos os.

  Udskiftning af ødelagt kamera

  Har du smadret kameraet på din Samsung Galaxy Note Lite, er det nok mest af alt frustrerende og ødelægger lidt af din brugerglæde. Det behøver dog ikke at være sådan, da vi billigt og professionelt kan udskifte dit kamera for dig og hjælpe dig godt videre typisk på under 60 minutter.

  Batteriskifte af dødt batteri

  Er dit batteri gået dødt eller er helt nedslidt på din Samsung Galaxy Note Lite, så forstår vi godt dine frustrationer. Derfor gør vi tilbyder vi dig let og hurtigt service i form af walk-in service eller booking online, så du kan få dit batteri udskiftning lige, når det passer dig. Du skal være velkommen til at få dit batteri skiftet i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  En batteriudskiftning på din Galaxy Note Lite tager oftest under 60 minutter.

  Forespørgsler på andre reparation

  Har du en forespørgsel på en anden reparation eller reservedel, skal du altid være velkommen til at kontakte os angående dette. Til dagligt sidder vi også med reparationer på fx højtalere, mikrofoner og mikrochips indgange mm. Vi har oftest alle dine reservedele på lager.

  Kontakt os

  Du kan booke en tid på vores hjemmesiden til din reparation, men det kræver ikke en forudgående aftale hos FixPhone, da vi også er et walk-in værksted. Besøg os i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Du er også velkommen til at ringe til os tlf. 70345603mail eller på Facebook.