Samsung Galaxy Note 10+ reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy Note 10+ og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-Note-10-plus-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.395,-
Batteri595,-
Bagcover, original595,-
Ladestik595,-
Mikrofon595,-
Kamera (for)795,-
Kamera (bag)1.195,-
Ørehøjtaler495,-
Software295,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy Note10 Plus telefon reparation

  Uanset skaden, står vi klar til at hjælpe dig med din reparation af din Samsung Galaxy Note 10 Plus telefon. Det gælder alle slags reparation som fra fx vandskader på højtaler, ladeport eller mikrofon til det ødelagte batteri, der er gået dødt, kameralinses der skal udskiftes eller skærmen, som er smadret fordi du har tabt den.

  Det skal være let for dig, at få din elektroniske enheder repareret, og derfor kræver det ingen forudgående aftale for at få hjælp til din reparation. Du kan altid besøge en af vores butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, hvor til at hjælpe dig med din telefonreparation.

  Galaxy Note 10+ skærmskifte

  Vi kender vigtigheden af din mobil i hverdagen. Dertil er Galaxy Note 10 Plus ingen undtagelse. En smadret skærm er ikke altid nødvendig at udskifte, men oftest bedst at udskifte, da det kan føre til flere/andre skader og dyrere reparation. Har du tabt din Note 10+ og smadret skærmen, så behøver ikke at være så besværligt at få din ødelagte skærm udskiftet. Et skærmskifte i FixPhone butikkerne tager oftest under 60 minutter og du behøver ikke en forudgående aftale.

  Smadret kameralinse på Galaxy Note 10 Plus

  Driller kameralinsen eller har du smadret kameraet helt, så har vi oftest dine reservedele på lager, så du hurtigt kan få dit Note 10+ kamera repareret professionelt. Vores dygtigere teknikere, er vant til at håndtere kameraudskiftninger til hverdag og står glædeligt klar til at reparere eller udskifte dit kamera i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Galaxy Note 10+ batteriskifte af dødt eller slidt batteri

  En Note 10 Plus, der ikke løber tør for strøm for hurtigt er en sjovere og mere brugbar Samsung mobil i længden. Har du ødelagt dit batteri, som er gået dødt eller nedslidt det, så det hurtigt løber tør for strøm, så kan vi reparere dit mobilbatteri på typisk under 1 time. Du kan komme ned i butikken uden forudgående aftale eller booke en tid online.

  Andre reparationer

  Har du en anden reparation for din enhed, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, skal du være velkommen til at sende os en forespørgsel på dette. Vores dygtige teknikere foretager også alle slags reparation af højtaler, mikrofon og ladeport mm.

  Kontakt os

  Ønsker du en reparation uden en forudgående aftale, kan du blot besøge en af vores butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Ellers kan du booke en tid på vores hjemmeside, tlf. 70345603mail eller på Facebook.