Samsung Galaxy A42 5G reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A42 5G og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-A42-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Batteri495,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy A42 5G mobilreparation

  Har din Samsung Galaxy A42 5G mobil brug for en reparation, fordi du har fået smadret displayet, ødelagt højtalerne, mikrofonen, kameraet eller batteriet, så står vi klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude. Man kan altid formindske skade og potentielt undgå flere reparationer ved at tilkøbe sin mobil et cover og et panserglas. Det er dog ikke altid nok.

  Har du brug for en kærlig professionel hånd og en kvalitetsreparation af din Galaxy A42 5G mobil, så står vores dygtige og erfarne teknikere klar i butikken til at servicere dig bedst muligt, når du har brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med reparationer og udskiftning af reservedele mm.

  Se evt. vores kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 98 % 5-stjernet anmeldelser.

  Samsung Galaxy A42 5G skærmskifte

  Er din skærmen smadret, gået i sort eller displayet ødelagt på din Galaxy A42 5G mobil, så står vi klar til at skifte den for dig i FixPhone butikkerne. Vi er eksperter i mobilskærm udskiftninger og bruger kun reservedele af højeste kvalitet. Vi anbefaler, at du tilkøber dig et panserglas og et cover til din mobil, da det kan mindske skaderne og dermed reparationsomkostninger af din mobil.

  Et skærmskifte på Samsung Galaxy A42 5G mobil, tager oftest under 60 minutter hos FixPhone.

  Samsung Galaxy A42 5G udskiftning af kamera

  Kan du ikke længere tage selfies og videoer med din Galaxy A42 5G, fordi du har tabt din mobil og kameraet er smadret eller gået i stykker, så står vores dygtige og erfarne teknikere klar til at hjælpe dig. En udskiftning af dit kamera tager typisk under 60 minutter med eller uden forudgående aftale.

  Ødelagt eller slidt batteri på Samsung Galaxy A42 5G

  Har du slidt batteriet op på din Galaxy A42 5G mobil og løber den hurtigt tør for strøm, er du altid velkommen til at komme ned forbi en af FixPhone butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Et batteriskifte på din Samsung Galaxy A42 5G mobil tager typisk kun under 60 minutter.

  Ladeport, højtaler mikrofon eller andet

  Vi foretager alle slags mobilreparationer hos FixPhone. Skulle du stå og mangle en reparation af din ladeport, højtaler, mikrofon eller noget andet på din telefon, skal du være velkommen til at kontakte os for nærmere information og pris på at få repareret eller udskiftet reservedelen.

  Kontakt os

  Ønsker du en reparation af din mobil eller anden enhed, kan du bestille tid online via. hjemmesiden eller blot komme ned i en af vores butikker, da vi også er et walk-in værksted. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.