Samsung Galaxy A32 5G reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy A32 5G og brug for hurtig reparation eller udskiftning af reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

samsung-galaxy-a32-5g-reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original795,-
Batteri495,-
Bagcover, original495,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)495,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy A32 5G mobil

  Med dets avancerede kamerakræfter, 6,5” tommer skærm og avancerede octa-core processor, er Samsung Galaxy A32 5G en god mobil til både billeder, video og spil.

  Vi anbefaler altid, at man beskytter sin mobil med et panserglas og et cover, så du forebygger imod chancen for større skader på din telefons batteri, skærm og kamera mm. Skulle du dog alligevel have smadret din skærm, ødelagt dit batteri eller kameralinse, står vi glædeligt klar til at servicere dig og fikse din mobil. Vi er eksperter i mobilreparationer, også når det gælder Samsung mobiler og enheder.

  Tjek vores kunders fremragende anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har 98 % 5-stjernet anmeldelser.

  Samsung Galaxy A32 5G skærm gået i sort eller smadret

  Vores super kompetente teknikere er eksperter i udskiftning af skærme, også når det gælder din Samsung Galaxy A32 5G. Er uheldet ude og står du med en skærm, der er ødelagt og smadret, gået i sort eller har andre problemer med din mobilskærm, så skal du være velkommen til at tage et kort kig forbi en af vores  butikker.

  En udskiftning af din mobilskærm på Samsung Galaxy A32, tager oftest under 60 minutter hos FixPhone.

  Smadret kamera på Samsung Galaxy A32 5G

  Når uheldet er ude, er det oftest displayet/skærmen, højtaleren, mikrofonen eller kameraet, det går ud over. Samsung Galaxy A32 mobilen har et lækkert kamera, og det ville være en skam, hvis det blev udsat for uheld eller skade, så du ikke længere kan tage en masse flotte videoer og billeder.

  Hos FixPhone har vi oftest dine reservedele på lager. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet, så din Samsung Galaxy A32 får en kærlig hånd, der sender den tilbage til optimal og original tilstand igen.

  Slidt batteri på Samsung Galaxy A32

  Har du slidt dit batteri op på din Samsung Galaxy A32, kan det være virkelig frustrerende kun at have en batterilevetid svarende til det, der kun føles som 5 minutter. Derfor går vi op i at bruge reservedele af højeste kvalitet på alle vores reparationer, samt yde en god, hurtigt og professionel service, så du hurtigt kan komme videre på farten igen.

  Du er altid velkommen til at komme ned forbi en af FixPhone butikkerne og få dit Samsung Galaxy A32 batteri fikset og udskiftet.

  Kontakt os

  Ønsker du en reparation af din mobil eller anden elektroniske enhed, kan du bestille tid online via. hjemmesiden eller blot komme ned i en af vores butikker, da vi også er et walk-in værksted. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.