Samsung Galaxy A20e reparation

Har du ødelagt din mobil og dermed brug for en Samsung Galaxy A20e reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Samsung Galaxy A20e reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy A20e Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original695,-
Batteri395,-
Bagcover, original395,-
Ladestik395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy A20e reparation

  Samsung Galaxy A20e er den billigste model af de nye telefoner i Samsungs nye opdaterede A-serie. Skærmen er “kun” 5,8 tommer stor, og det er en mobil, der er let at betjene med en hånd. Den har 32 GB, men der er plads til hukommelseskort. Desuden har den indgang til 3,5 mm jackstik, fingeraftryksscanner, ansigtsgenkendelse og en masse andet. Skulle de ikke fungere optimalt, kan vi hos Fixphone altid reparere eller udskifte disse for dig. Alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har mange års erfaring i branchen, og der er ingen reparationer vi ikke kan hjælpe dig med. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche. Vi tilbyder desuden 2 års garanti på alle reparationer.

  Galaxy A20e batteri

  Batteriet på 3.000 mAh er ganske fint til en mobil som denne, og bør holde til en dags forbrug. Ellers kan det være en ide at få den ind til udskiftning af batteriet.

  Kamera

  Galaxy A20e har har to kameraer på bagsiden, et på 13 megapixel og et på 5 megapixel til ultra vidvinkel-billeder. Skulle et af disse være ødelagt, kan vi også reparere eller udskifte det. Der er ingen reparationer vi ikke kan hjælpe dig med, hvad end der er tale om kamera, skærmskifte, batteriskifte, ladeport, højtaler, mikrofon eller andet.

  Tidsbooking eller hastereparation

  Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem), eller bare møde op i en af vores butikker, hvis du har en reparation som haster, da vi har walk-in-service, som betyder du altid bare kan besøge vores butikker uden forudgående aftale, så klarer vi reparationen på stedet.

  Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15.