Samsung Galaxy S10e reparation

Har du ødelagt din Samsung Galaxy S10E og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Samsung Galaxy S10E reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original1.695,-
Batteri495,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Kamera (for)495,-
Kamera (bag)995,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S10e reparation

  Hos Fixphone har vi mange års erfaring med kvalitetsreparationer af Samsungs mange modeller. Vi har allerede repareret et hav af Samsung Galaxy telefoner, så du kan trygt overlade din smartphone reparation til os. Vi udfører alle typer reparationer af din Samsung Galaxy S10e, uanset om det er skærmskifte, batteri, højttalere, mikrofon, ladestik, kamera, home knappen eller andet. Ovenfor kan du se priser på de hyppigste typer reparationer og priser.

  Kvalitet og service

  Hos Fixphone er service i højsædet og selvom vi oftest fikser din telefon på kun 10-60 min., så tilbyder vi gratis drikke mens du venter i vores hyggelige butikker, hvor vi også har vores værksteder. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til din Samsung Galaxy S10e. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste score i vores branche. Alle vores teknikere er desuden certificerede reparatører og har mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder desuden 2 års garanti på alle reparationer.

  Du finder os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge

  Du kan altid kigge forbi en af vores butikker, hvor vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15. Vores søde medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min. Vores butikker findes i centrum af HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, så der er også god anledning til at gå en lille tur i de hyggelige gågader. Du kan også reservere tid til din Samsung Galaxy S10e reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).

  Kontakt os

  Ligesom du er velkommen til at kigge ind i en af vores butikker, er du er også velkommen til at ringe eller skrive til os per mail eller på Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstid. Du kan også reservere tid til din reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).