Samsung Galaxy S10 Plus reparation

Har du ødelagt din mobil og dermed brug for en Samsung Galaxy S10 Plus reparation? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en Galaxy S10 Plus reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Galaxy S10 Plus Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.195,-
Batteri495,-
Bagcover, original595,-
Bagcover, kopi395,-
Ladestik695,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)995,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Samsung Galaxy S10 Plus reparation

  De nye modeller fra Samsung kræver lidt mere mht. til reparationer, og branchen omtaler dem som nogle af de mere besværlige smartphones at reparere. Heldigvis har vi hos Fixphone stor erfaring med Samsung reparationer, og har allerede haft mange Samsung Galaxy S10 Plus telefoner inde forbi vores teknikere, som alle er certificerede og erfarne, og derfor kan sikre dig en kvalitetsreparation af din enhed. Desuden tilbyder vi altid 2 års garanti på alle vores reparationer.

   

  Billige reparationer

  Vi sikrer dig billig reparation af din Samsung Galaxy S10 Plus, da vi køber stort ind af reservedele til vores lager. Det betyder at vi har fået opbygget gode leverandøraftaler og priser som sikrer dig billig reparation af din smartphone, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi benytter kun gennemtestede reservedele af højeste kvalitet til din Samsung Galaxy S10 Plus. På Trustpilot har vores kunder bedømt vores service og kvalitet, og vi er stolte af at vi har fået Danmarks bedste rating i vores branche.

   

  Find os / Kontakt os

  Du kan altid kigge forbi en af vores butikker, som findes i centrum i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og som alle har eget værksted. Vores søde medarbejdere er altid klar til at tage imod dig med råd og vejledning. Vi reparerer typisk skader på under 60 min., og tilbyder gratis kaffe mens du venter. Du kan også reservere tid til din Samsung Galaxy S10 Plus reparation her på siden (ovenfor i vores bookingssystem).

  Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os per mail eller på Facebook. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt i vores åbningstid. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 10-17.30 og om lørdagen fra klokken 10-15.