OnePlus 8 reparation

Er din OnePlus 8 blevet ødelagt og  har du brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores butikker

OnePlus 8 reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original2.895,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet1.595,-
Batteri695,-
Bagcover, original695,-
Bagcover, kopi495,-
Ladestik595,-
Ørehøjtaler595,-
Højtaler595,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  OnePlus 8 reparation

  Denne telefon har en glasbagside med tydelig spejleffekt. Bagsidekameraet på bagsiden sidder øverst i midten, hvilket ser godt ud. Tænd/sluk-tasten samt lydløs/vibration tasten sidder på højre side.

  Skulle du opleve at volumenknappen, Tænd/sluk-tasten, lydløs/vibrationsfunktionen er ødelagt eller ikke virker optimalt, så kan vi hjælpe dig med en hurtig reparation af din OnePlus 8. Er bagsideglasset flækket eller smadret kan vi også udskifte dette.

  OnePlus 8 skærmskift

  8’erens skærm på 6,55 tommer er af typen AMOLED. Den har fuld HD-opløsning og understøtter 90 Hz skærmopdatering. Det er kort fortalt en rigtig lækker skærm, både når man gamer eller steamer film og serier. Skærmen giver en meget flydende oplevelse, når man scroller rundt i brugerfladen og trykker sig igennem menuerne mm. Der er desuden et Punch Hole i øverste venstre side af skærmen.

  Hvis du har været uheldig og fået ødelagt skærmen, den har fået flænger, ridser, gået i sort eller noget helt andet, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at udskifte din OnePlus 8 skærm med en helt ny. Vi har typisk OnePlus skærme på lager og kan derfor oftest skifte din skærm på under 60 min.

  OnePlus 8 udskiftning af batteri

  Batteriet i OnePlus 8 er på 4.300 mAh. Det er rigtigt fint sammenlignet med flere af konkurrenterne. Der følger en 30 W Warp Charge oplader med, med hvilken man kan lynoplade, og det går rigtigt stærkt.

  Skulle din mobil alligevel oplade langsomt, løber den unaturligt hurtigt tør for strøm, eller gider slet ikke tænde, så kan det være at dit OnePlus 8 batteri skal skiftes. Vi skifter dagligt masser batteriet, og typisk klarer vi det på under 60 min. Vi har vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge, og det kræver ikke forudgående aftale, for at få foretaget et batteriskifte.

  Reparation af OnePlus kamera

  OnePlus 8 har tre kameraer på 48+2+16 megapixel. Der er både optisk og elektronisk stabilisering (OIS og EIS). Derudover er der 2x optisk zoom og 10x digital zoom. Kameraet kan optage video i 4K samt Super Slow Motion (720 billeder i sek.). På fronten sidder et kamera med 16 megapixel. Har du tabt din telefon, eller er dit OnePlus 8 kamera på anden måde blevet ødelagt, kan vi skifte eller reparere det for dig.

  Information om kvalitet og kontaktinfo

  Vores kunder har anmeldt os på Trustpilot, og vi er meget taknemmelige, for at vores fokus på kvalitetsreparationer, god service og billige priser har givet positiv feedback. Vores værksteder er certificerede, og har 2 års reparationsgaranti.

  Vi kan kontaktes på mail, telefon eller på Facebook, og vi svarer hurtigt. Uanset om du har spørgsmål eller en reparation, som vi kan hjælpe med, så glæder vi os til at tale med dig. Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.