OnePlus 5T reparation

Har du ødelagt din OnePlus 5T og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

OnePlus 5T
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet745,-
Batteri395,-
Bagcover (inkl. ramme)495,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning (Fratrækkes ved reparation)195,-

Bestil tid

  Danmarks bedste OnePlus-reparatører

  Hos Fixphone finder du Danmarks bedste og mest erfarne mobilreparatører og kundeserviceafdeling. Vores ekspertise gør, at du med tryghed kan overlade din OnePlus 5T til os. Vi er så sikre på at vores teknikere og reservedele er de bedste, at vi tilbyder garantiservice. Vi har alle de rette medarbejdere hos os, der sammen gør at vi er Danmarks bedste indenfor branchen, og det er vi stolte af. Vi kan lave alle skader og gerne indenfor 1 time. Så kan du hurtigt bruge tiden på vigtigere ting end at vente. Du kan dog – for at undgå unødvendig ventetid – bestille din tid i vores online bookingsystem allerede i dag, så kan du selv bestemme, præcis hvornår det passer dig at få din OnePlus 5T repareret. Ovenfor ser du endvidere prisliste, estimeret reparationstid af den enkelte skade og et direkte link til vores bookingsystem. Skulle du have spørgsmål til noget, eller fremgår din skade ikke af nedenstående, sidder vores kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål eller vejlede dig til den rette løsning. Vi er stolte og taknemmelige for vores kunders mange gode anmeldelser, som du kan se her på Trustpilot.

  Du finder vores butikker/værksteder her….

  I HelsingørHillerødRoskilde eller Køge. Altid klar til at være dig behjælpelig med vejledning og reparationer. Vi har åbent alle hverdage og lørdage, så du nemt kan finde en tid der passer dig, og hurtigt få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi sidder klar på telefon, mail og Facebook, hvis du har brug for hjælp af Danmarks bedste kundeservice.

  Batteriudskiftning på OnePlus 5T

  Hvis din smartphone ikke vil tænde, er det som oftest batteriet eller dock connector (også kendt som oplader indgangen), den er gal med. Vi har altid de bedste reservedele liggende klar til en hurtig udskiftning, så du og din telefon hurtigt kan komme online og på farten igen.

  Skærmbrud og smadret glas

  Det er ikke kun en skønhedsfejl hvis glasset på din skærm går itu, det kan også påføre dig eller dine ejendele skade, da det trods alt er glas, der er i stykker og derfor kan skære. Har du ikke selv erfaring med udskiftning af skærme, så vil vi altid opfordre til, at du kommer til os i stedet. Det er ikke kun skader som ovenfor, det er også skader når du skifter selve skærmen, der kan opstå. Hvis det gøres forkert, kan du risikere at din OnePlus 5T får yderligere hardware eller software skader, der i sidste ende vil gøre det til en mere bekostelig episode, hvis der opstår flere skader samtidig.

  Udskiftning af kameraet

  Vi ved at flere og flere bruger deres indbyggede kameraer i deres telefoner i dag. Det kan derfor være træls, hvis ikke dette virker, især når det er så godt som i en OnePlus 5T, der ofte er en af årsagerne til, at folk vælger denne model i første omgang. Vi skifter kameraet for dig indenfor en time, og byder på en kaffe i ventetiden. Du kan reservere din tid via bookingsystemet, og så er vores teknikere klar til at håndtere opgaven, så snart du møder op i en af butikkerne med din OnePlus 5T.