Motorola Edge reparation

Har du ødelagt din Motorola Edge og brug for hurtig reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Motorola-Edge-5G-Reparation
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet2.995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet2.195,-
Batteri795,-
Bagcover, original795,-
Bagcover, kopi495,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid

  Hurtig og billig reparation af Motorola Edge

  Motorola Edge telefonen har en flot 6,7″ Endless Edge skærm, en Snapdragon 865 octa-core processor, et 108+16+8 MP tredobbelt kamera med ToF sensor og meget andet. Dette er en 5G telefon. Er du en af de uheldige, som har fået smadret eller ødelagt skærm, højtaler, mikrofon eller andet, så hjælper vi dig hurtigt og billigt med reparation og udskiftning.

  Virker din Motorola Edge Endless Edge touchskærm ikke?

  Den lækre 6,7″ touchskærm buer over siderne med 90 grader, har et OLED panel, Full HD opløsning på 2340 x 1080 px samt 90 Hz opdateringshastighed, hvilket giver dig en flydende brugeroplevelse. Skærmen er dækket af slidstærkt Gorilla Glass 5, så den er bedre beskyttet. Når du læser dette, ved du sikkert at det ikke er en garanti for, at den ikke kan smadre, blive knust, flække eller på andet måde blive beskadiget.

  Har du været uheldig, kan vi hos FixPhone hjælpe dig med at få skiftet din Motorola Edge skærm til en ny. Et skærmskifte tager typisk under 60 minutter, og du behøver ikke forudgående aftale. Du finder os i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.

  Er dit Motorola Edge kamera

  Med det tredobbelte kamera på bagsiden kan du optage flotte videoer i 6K opløsning med 30 frames pr. sekund. 25 MP selfiekameraet med f/2,0 blændeåbning og Quad Pixel teknologien sikrer dig også smukke selfies, hvis det er lige dig. Vi kunne fortælle meget mere om kameraet, men det er sikkert ikke interessant, hvis dit kamera er ødelagt. Søger at få dit Motorola Edge kamera repareret, er du landet det rette sted. Vi kan hurtigt reparere eller udskifte kameraet for dig, og vi er oftest billigere end konkurrenterne.

  Batteri og opladning

  Motorola Edge har et 4.500 mAh batteri med 18W TurboPower opladning. Mobilen kan oplades gennem en USB-C connector. Løber batteriet hurtigt tør for strøm, kan du få det skiftet til et nyt. Så slipper du for at lede efter næste ladestation hele dagen. Vores dygtige teknikere står klar i FixPhone butikkerne til at hjælpe dig med at fikse og skifte dit batteri. Det tager typisk under 60 minutter hos FixPhone, så du har hurtigt din telefon igen.

  Kontakt os

  Som både et walk-in og online booking værksted, skal du være velkommen til at komme forbi en af vores butikker med og uden tidsbestilling. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i HelsingørHillerødRoskilde eller Køge.