Huawei P9 Lite reparation

Har du ødelagt din Huawei P9 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P9 Lite
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
Batteri345,-
Ladestik295,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Hvis din Huawei P9 Lite i stykker

  Det er ærgerligt at få en skade på sin smartphone. Dog kan vi hos Fixphone hurtigt og billigt reparere den, så du igen kan bruge den uden problemer. Vi reparere alle skader indenfor 1 time, så du hurtigt kan komme videre med din dag. Vores teknikere har mange års erfaring indenfor mobilreparationer, og sammen med vores hjælpsomme og servicemindede medarbejdere, gør de Fixphone til Danmarks bedste mobilreparatører. Vi anvender kun de bedste reservedele, men prisen er altid fair, så alle har mulighed for at få løst deres udfordringer. Vores medarbejdere har ekspertise og er professionelle, så du, hvis din Huawei P9 Lite er i stykker, kan føle dig tryg ved at overlade din smartphone til Fixphone. Vi tror på, at vi med transparent information får de mest tilfredse kunder, derfor kan du nedenfor se en prisliste over reparationer, samt en estimeret reparationstid. Du kan også reservere din tid i vores online bookingsystem, så slipper du for unødig ventetid, når du møder op i en af vores afdelinger.

  Batteriudskiftning

  Desværre er det oftest sådan med telefoner, at de holder længere end batteriet der sidder i dem. Oplever du at din telefon hurtigt går ud, at du altid skal have en oplader med på farten eller være i nærheden af en stikkontakt? Så kan det give megen glæde at få skiftet batteriet, så det igen er friskt og nyt og holder strøm længe. Vi har altid batterier på lager, på den måde kan vi skifte batteriet, så snart du møder op i butikken. Vi oplever, at det også somme tider kan være dock connectoren, altså selve oplader indgangen, den er gal med. Denne kan vi også let og hurtigt udskifte for dig, så du igen kan oplade din Huawei P9 Lite.

  Når kameraet går i stykker

  For mange betyder det indbyggede kamera i deres smartphones en del, da man som regel altid har sin smartphone med sig og hyppigst anvender dette til at forevige minder. Går kameraet i stykker, kan vores teknikere udskifte dette for dig, så du igen kan knipse løs, af de ting der har din interesse.

  Førstehjælp til skærmbrud

  Har du ikke selv tidligere erfaring med udskiftning af skærme, hvis din er i gået i itu, er det som oftest en fordel at søge professionel hjælp til at skifte glasset. Vores teknikere har stor erfaring indefor skærmskifte, så reserver din tid i dag, så du igen har en smartphone, der ikke kan gøre skade på dig eller dine ting pga. det knuste glas. Derudover kan man uden den rette ekspertise, risikere at gøre yderligere skade på hardware når man laver udskiftning. Når vi har skiftet glasset på din Huawei P9 Lite, anbefaler vi dig desuden at få påsat panserglas, det mindsker chancen for, at glasset i fremtiden går i itu.

  Du har tabt din telefon i væske

  Har din smartphone været i forbindelse med væske, og vil den enten ikke tænde, eller har den fejl når du bruger den, kan vi hos Fixphone hjælpe dig. Vores teknikere kan hurtigt diagnosticere hvor skaden er, hvad den vil koste for dig at få lavet, og vil herefter rådføre sig med dig, om du ønsker at de udfører reparationen, der er nødvendig. Tit er det billigere at få udført en sådan reparation, og det kan derfor spare dig en masse penge at henvende dig til os, i kontrast til at skulle købe en hel ny telefon.

  Hvor er vi?

  Fixphone har hele 3 afdelinger. Du finder vores afdelinger centralt beliggende i både Roskilde, Helsingør og Hillerød, og ofte hvor der er nemt tilgængeligt for både for biler og folk med offentlig transport. Mens du venter, byder vi på en kop kaffe, og vores medarbejdere vil altid være dig behjælpelig, hvis du skulle have spørgsmål. Du kan kontakte os på Facebook, mail og telefon – men ønsker du en mere personlig betjening, har vores butikker åbent alle hverdage samt lørdag, hvor der vil stå kyndige personer bag disken klar til at råde og vejlede dig.