Huawei P9 Lite Mini reparation

Har du ødelagt din Huawei P9 Lite Mini og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

P9 Lite Mini
ReparationPris
Skærmskift, Original995,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet495,-
Batteri395,-
Bagcover, original495,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Ørehøjtaler395,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Fixphone har ekspertisen til at hjælpe med din skade

  Hos Danmarks bedste mobilreparatører finder du kun teknikere med mange års erfaring og utallige reparationer bag sig. Vi bruger kun de bedste reservedele og kombinationen herimellem, samt vores altid hjælpsomme medarbejder, gør at Fixphone levere de bedste reparationer, med de mest tilfredse kunder (Trustpilot). Vores professionelle tilgang til vores arbejder gør at du trygt og sikkert kan overlade din Huawei P9 Lite Mini til reparation hos os, da vi ved hvor mange personfølsomme data en telefon kan indeholde. Der er ikke en reparation vi ikke kan udføre, og skulle din umiddelbare skade ikke stå på ovenstående liste, er du altid velkommen til at henvende dig, og høre hvad vi kan gøre for dig. Derudover udfører vi alle reparationer indenfor en time, så du hurtigt kan komme videre med dagen. For at gøre alting lettere og hurtigere for dig, kan du reservere en tid i vores online bookingsystem, så du kan bestemme hvilken tid der passer dig, og dermed undgå eventuel kø når du møder op med din Huawei P9 Lite Mini til reparation.

  Kamera er defekt

  Mange vælger i dag deres telefoner ud fra blandt andet kameraets kvalitet. Det er det hyppigst brugte kamera, og man kan have det med sig overalt nemt, hvor det oftest er det primære kamera de fleste anvender. Går kameraet derfor i stykker, vil en udskiftning af dette gøre, at du igen kan tage billeder og forevige minder af de ting, der betyder noget for dig, og på den måde slipper du for, også at skulle have et andet kamera med dig rundt.

  Vandskade i din smartphone

  Har du prøvet alle tricks, men din telefon vil stadig ikke tænde, efter at have fået en væskeskade? Så kan vores teknikere finde præcist hvor skaden er, og nemt reparere denne. Du henvender dig blot i en af vores afdelinger, og så vil de være behjælpelig med denne rette information og ekspertise ud fra skaden på din smartphone.

  Batteriopladning og holdbarhed

  Batteriet er desværre et af de ting, der ofte sætter ud før resten af telefonen, heldigvis er det en billig udskiftning, mod at skulle købe en hel ny telefon. Vi har altid batterier liggende, så du nemt og hurtigt kan komme forbi en af vores afdelinger og få skiftet dit. Skaden kan dog også ligge ved selve oplader indgangen, men bare rolig, denne reservedel har vi også liggende, så vi kan udskifte, hvis fejlen ligger her. Det kan dog også være, at dit batteri bare er blevet dårligere og ikke holder på strømmen på samme måde længere, og for mange kan det betyde, at en udskiftning af batteriet giver større glæde, da de ikke længere skal bekymre sig om at være i nærheden af en stikkontakt eller have deres oplader med på farten altid.

  Skærmskifte på din Huawei P9 Lite Mini

  Er glasset gået i itu på din smartphone, kan vores teknikere hurtigt og nemt udskifte glasset. Panserglas mindsker risiko for senere brud på skærm, og er derfor en lille investering, mod at skulle få udskiftet glas igen senere hen. Mange forsøger desværre selv at udskifte skærmen, uden den rette erfaring og ekspertise, og dette kan i sidste ende gå hen og bliver en dyre reparation for dig, da man let kan lave yderligere skade på telefonen, hvis man ikke har erfaring med denne slags reparation selv.

  Find os

  Du finder vores 3 afdelinger i hhv. Hillerød, Helsingør og Roskilde. Her står vores personale klar til at hjælpe dig alle hverdage og lørdage, og mens du venter, byder vi på en kop kaffe. Har du spørgsmål, kan du kontakte os via telefon, mail eller Facebook, du er også altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, og høre hvad vi kan gøre for dig. Alle vores afdelinger ligger tæt på transport og parkering, så det er let for dig at finde os.