COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Huawei P10 Lite

Har du ødelagt din Huawei P10 Lite og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei P10 Lite
ReparationPris
Skærm, original995,-
Skærm, klasse A kvalitet595,-
Batteri345,-
Bagcover, original495,-
Bagcover, kopi295,-
Ladestik395,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidHvis din Huawei P10 Lite har en skade

Fixphone er Danmarks bedste mobilreparatør, og vores mange tilfredse kunder kommer igen på grund af vores ekspertise, og den gode service vi levere. Teknikerne hos Fixphone – dem der reparerer alle skader, har mere end et årtis erfaring med mobilreparationer, de er derfor garvede ingen for branchen. Vores medarbejdere i butikken har også mange års erfaring med service og en god viden indenfor skader af Huawei telefoner, og kan derfor også på bedstevis i samarbejde med vores teknikere vejlede dig til den rette løsning og reparation for dig. Vores professionelle tilgang gør, at vi behandler alle reparationsskader med respekt, da vi ved hvor mange personfølsomme oplysninger ens telefon i dag indeholder, så kan du trygt overlade din telefon til reparation hos os. Vi reparerer endvidere alle skader indenfor 1 time, så du kan komme hurtigt videre med dagen. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores arbejde, eller de reservedele vi bruger – men på trods heraf er vores priser fair. Da mange ynder at bruge vores service når deres telefoner er i stykker, kan man reservere tid via vores online bookingsystem til reparation. På den måde undgår man unødvendig ventetid og kan bestemme præcis, hvornår det passer dig selv, at vi reparerer din telefon.

Batteriudfordringer man kan være foruden

Når telefonen har været ved ens side en del tid, oplever mange tit at batteriet ikke på samme måde holder strøm – og i værste fald – slet ikke vil oplade. Vi har altid alle reservedele på lager, på den måde kan vi hurtigt og nemt udskifte batteriet i din telefon, så du igen kan være på farten uden at være bundet til en power bank, oplader eller stikkontakt. Sommetider ser vi også at problemet ligger i selve dock connectoren, altså oplader indgangen. Vores teknikere har ekspertisen til præcist at redegøre for, hvilken del af batterifunktionen der er i stykker, hvis du er i tvivl, og herefter udskifte den rette.

Skærmbrud – den professionelle måde

Ved at opsøge professionelle mobilreparatører, sikre du dig at du ikke påfører hverken dig selv eller din Huawei P10 Lite flere skader, da de har erfaringen til at udskifte disse uden problemer. Det knuste glas kan hurtigt give rifter, så det er en god ide, hurtigt at få skiftet glasset, hvis den er itu. Bagefter er det desuden anbefalelsesværdigt at få panserglas monteret på telefonen for at mindske risikoen for fremtidige brud. Det er altså en god investering til fremtiden, da et panserglas trods alt er billigere end et skærmskifte.

Vandskade i din Huawei P10 Lite

Har din telefon fået en vandskade, så kan den enten ikke vil tænde eller melder fejl, hvis du forsøger at bruge den, så har vores teknikere indsigt i at lokalisere hvor skaden er, udskifte de rette dele og få den funktionsdygtig igen. Du kan henvende dig i en af vores afdelinger eller bestille din tid via bookingsystemet, så er du hurtigt på farten med din smartphone igen.

Hvis din højtaler er defekt

Højtaleren bliver ofte ødelagt af enten væskeskader eller tabsskader, det er heldigvis en billig og hurtig reparation, som vi indenfor en halv times tid kan løse. Skulle skaden være opstået på anden vis, er det dog heller ingen udfordring, vi skifter højtaleren, og så kan du igen tale frit i telefon, høre musik eller se videoer på din smartphone igen.

Kameraskade på din smartphone

Mange bruger deres smartphones som primære kamera til at forevige minder, især med et kamera så godt som i Huawei’s telefoner – det er ofte noget af det, folk bestemmer deres valg af telefon ud fra, så vi ved hvor mange frustrationer et defekt kamera kan fører til. Vores kameraer vi udskifter til er i samme kvalitet og kan tage billeder i samme kvalitet, som da du fik telefonen, og du kan derfor hurtigt igen tage billeder og videoer af de ting, du finder interessante eller betydningsfulde.

Hvor er vi?

Vores afdelinger er placeret i Hillerød, Roskilde og Helsingør. Her står vores dygtige og glade medarbejdere klar til at tage imod dig alle hverdage og lørdage, så du nemt kan finde en dag og tid, der passer dig. Mens du venter på din reparation, byder vi på en kop kaffe. Hvis du har spørgsmål du ikke har fået besvaret her på siden, så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller Facebook. Her sidder vi klar i hele åbningstiden til at svare dig, og være behjælpelig med råd og vejledning. Ønsker du en mere personlig betjening, har vi også åbent for walk-in service, så møder du blot op i den afdeling der er tættest dig.