Huawei Mate 20 Pro reparation

Har du ødelagt din Huawei Mate 20 Pro og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Huawei Mate 20 Pro
ReparationPris
Skærmskift, Original2.295,-
Batteri495,-
Bagcover, original795,-
Kamera (for)695,-
Kamera (bag)995,-
Kamera-glas345,-
Højtaler395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  Billige kvalitetsreparationer af Huawei Mate 20 Pro

  Hos FixPhone stræber vi efter at give den bedste service og god kvalitet til billige penge. Du får repareret alle typer ødelagte enheder og funktioner hos os, til priser som er i bund, men hvor du stadig er garanteret en kvalitet som er høj. Derfor giver vi også 2 års garanti på alle vores reparationer. Vores Huawei-specialister er certificerede, og der er næppe en ødelagt del eller funktion, de ikke er stødt på endnu. Du kan booke tid i vores bookingsystem her på siden, eller komme forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker mere information eller andet.

  Er din Huawei 20 Mate Pro skærm smadret eller gået i stykker?

  Hvis du har været uheldig at få knust skærmglasset, skærmen er gået i sort eller lignende, kan vi hjælpe med et hurtigt og billigt skærmskifte. Det tager under 60 min. og du kan få en kop kaffe mens du venter, eller gå en lille tur i de hyggelige gågader, hvor vores butikker er at finde.

  Vi skifter også batterier, højtalere, mikrofoner og meget andet

  Hvis du ikke finder prisen i ovenstående prisliste, kan du passende kontakte os for et uforpligtende tilbud. Priserne bliver lavere i takt med at flere producenter laver reservedele til Mate 20 Pro modellen, og det kan derfor betale sig at forhøre sig om dagsprisen. Vi udvælger nøje vores leverandører, sådan at vi kan garantere reparationer af højeste kvalitet. Uanset om du skal have skiftet batteri, højtaler, mikrofon eller andet.

  Kontakt FixPhone

  Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende pris på en reparation. Du fanger os på telefon, mail eller Facebook, men du er naturligvis også altid velkommen i en af vores butikker til en uforpligtende samtale.