COVID-19 status: FixPhone holder åbent i alle vores butikker. Vi følger selvfølgelig regeringens anbefalinger, og der er bl.a. stillet håndsprit til rådighed for alle kunder og besøgende. Vi spritter alle enheder af inden udlevering. Vi glæder os til at tage imod jer. 

Huawei Mate 10 Pro

Har du ødelagt din Huawei Mate 10 Pro og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. 

Huawei Mate 10 Pro
ReparationPris
Skærm, original2.295,-
Skærm, klasse A kvalitet1.695,-
Batteri595,-
Bagcover, original795,-
Bagcover, kopi495,-
Ladestik495,-
Mikrofon495,-
Ørehøjtaler495,-
Højtaler495,-
Software195,-
Vandskade295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tidHuawei Mate 10 Pro reparation hos Fixphone

Hos os får du en professionel og venlig betjening, når du skal have lavet en skade på din smartphone. Vi arbejder ud fra den tanke, at med gensidig respekt opstår en god relation, der giver glade og tilfredse kunder. Vores teknikere har mange års erfaring, det betyder, at der ikke er en skade, de ikke kan reparere, og de kan gøre det på under 1 time. Hvis du reservere din tid via det online bookingsystem her på siden, kan du endda springe køen helt over, når du ankommer, og kan tilmeld selv vælge, hvornår reparationen skal finde sted. Skulle du have spørgsmål, der ikke er besvaret her på siden, er du altid velkommen til, at kontakte en af vores dygtige medarbejdere, de er altid friske på at give gode råd og den information du måtte finde nødvendig. Nedenfor ser du prisliste, reparationstid for den enkelte reparation samt de hyppigste skader, det er dog ikke alle skader, der nødvendigvis fremgår. Skulle du derfor have en skade på din Huawei Mate 10 Pro der ikke fremgår, så kontakt os blot og forhør dig om mulighederne – vi kan trods alt lave alle skader og gerne billigt!

Hurtigt og billigt skærmskifte

Vi skifter skærmen på din smartphone hurtigt, så kan bruge tiden på sjovere ting. Vores teknikere har den nødvendige ekspertise, der kræves ved et skærmskifte. Når man selv forsøger sig med dette, kan man både komme til skade selv, grundet det knuste glas, eller pådrage ens smartphone mere skade, hvis man fejler. Vi råder dig derfor til at søge professionel hjælp, hvis din skærm skal skiftes, og vi gør det med glæde hos Fixphone, hvor teknikerne har utallige skærmskifte på erfaringen.

Fixphone løser dine batteriudfordringer

Telefoner udlever som regel batteriet, og derfor skifter mange batteriet efter ca. 2 år gennemsnitligt. Vi bruger i dag vores telefoner mere end nogensinde før, og det slider på batteriet. Du kan enten opleve at det helt er stoppet med at lade, at det ikke holder strøm, eller bare ikke fungere optimalt. Vi skifter batteriet uanset årsagen dertil, og vi har dem altid på lager. På den måde kan du møde op, når det passer dig, få skiftet batteriet og igen få stor glæde og gavn af din telefon, i det du ikke skal bekymre dig om, hvor den nærmeste stikkontakt er, eller blot lade den igen, hvis batteriet helt har sat ud. Sommetider er skaden dog i selve oplader indgangen, altså dock connector, denne har vi også kompetensen til at udskifte, så du kan komme på farten igen.

Højtalerudskiftning på Huawei Mate 10 Pro

Vi skifter højtaleren i den smartphone, så du igen kan høre musik, snakke i telefon eller se videoer på din telefon. Uanset om det er en enkelt del der skal repareres eller hele højtaler, så har vi de rette reservedele, som vi aldrig går på kompromis med ift. Kvalitet, så du er sikret lige så god lydoplevelse som med den oprindelige.

Muligheder ved væskeskade

Hvis du har fået en væskeskade, der har påvirket din smartphone så du enten slet ikke kan bruge den eller enkelte dele er i stykker, så kan vi løse det. Er du i tvivl om præcis hvad skaden er eller hvor stor den er, så henvend dig i butikken til en af vores teknikere. De kan let diagnosticere skaden, og så kan du tage stilling til, hvordan du vil fortsætte, og om det er en skade, du ønsker repareret. Ofte kan det sagtens betale sig at få lavet en væskeskade, men vores reparatør vil altid råde dig til den bedste og mest økonomiske løsning for dig.

Nem at finde

Vi er i Roskilde, Helsingør og Hillerød. Her er vi klar alle ugens hverdage og lørdage til at hjælpe dig. Vi byder på en kaffe mens du venter, eller du er velkommen til at spadsere en tur eller ordne nogle ærinder i ventetiden. Vi er altid klar på at råde dig til den rette løsning, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Du fanger os på telefon, mail eller Facebook, men du er naturligvis altid velkommen i en af vores butikker til en uforpligtende samtale.