MacBook Pro 13” 2009-2012 Reparation (A1278)

MacBook Pro 13″ (2009-2011) A1278 reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

MacBook Pro reparation
ReparationPris
Skærm2.995,-
Batteri995,-
Tastatur1.295,-
TrackPad795,-
Ladeindgang (MagSafe port)795,-
Blæser595,-
Højtaler595,-
Ny MagSafe Oplader545,-
128 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.495,-
256 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
512 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)2.495,-
Vandskade395,-
Fejlsøgning295,-

Bestil tid  MacBook Pro 13″ (2009-2011) reparation

  Alle vores teknikere er certificerede og har repareret utallige MacBooks, hvilket sikrer dig den bedste reparation. Vi bruger originale reservedele til din MacBook Pro 13”, og vi giver dig desuden 2 års garanti på alle reparationer vi foretager. Vi bestræber os på at klare reparationen på under 60 min., uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, højtaler, batteri, tastatur, blæser eller reparation efter vandskade eller af en softwarefejl. Vores gode leverandøraftaler og at vi køber stort ind, betyder at vi kan reparere din MacBook billigt. Vi har værksteder i alle vores butikker, som findes i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Vi er et walk-in værksted, hvilket betyder du altid kan komme forbi med en reparation uden forudgående aftale. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor. Her kan du se hvad andre kunder siger om os Trustpilot.

  Hvis batteriet hurtigt løber tør for strøm

  Hvis din MacBook hurtigt løber tør for strøm eller batteriet måske slet ikke virker, uden at opladeren konstant skal side i, skal du formentligt have skiftet batteriet. Vi udskifter batteriet på din MacBook Pro 13” hurtigt, da vi har disse på lager. Et batteriskifte på din MacBook Pro 13” vil få den til at holde på strømmen igen.

  Knust glas og ødelagt skærm

  Hvis du har været uheldig og fået smadret eller flækket skærmen, kan vi skifte skærmen på din MacBook for dig, hvorefter din Mac er så god som ny. Vi bestræber os på at skifte skærmen på under 60 min. Efter et skærmskifte har du igen en MacBook Pro 13”, som virker perfekt. Oplever du i stedet regelmæssigt sort skærm eller blinkende skærm, kan det tyde på, at der er tale om en softwarefejl. Vi kan i den forbindelse foretage en fejlfinding, så du ved, hvad der er problemet med skærmen.

  Har du tabt væske på/i din MacBook

  Vi ser ofte væskeskader, og heldigvis kan vi næsten altid redde din MacBook. Har du tabt væske på din Mac og oplever problemer, kigger vi meget gerne på den, og det er ofte en billig reparation. Vi har set både store og små væskeskader.

   

  Kontakt os

  Vi er et walk-in værksted, så du kan altid komme ned med din MacBook Pro 13” i en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde, så får vi den til reparation med det samme. Vi desuden er altid klar til at tage imod spørgsmål eller andet på tlf. 70345603, mail og på Facebook.