MacBook Pro 15” 2013-2015 Reparation (A1398)

MacBook Pro Retina 15″ (2012-2015) A1398 reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

Macbook pro retina reparation
ReparationPris
Skærm5.995,-
Batteri1.295,-
Tastatur1.495,-
TrackPad1.195,-
Ladeindgang (MagSafe port)995,-
Blæser795,-
Højtaler795,-
Ny MagSafe Oplader545,-
128 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.495,-
256 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
512 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)2.495,-
Vandskade395,-
Fejlsøgning295,-

Bestil tid  MacBook Pro Retina 15″ (2012-2015) reparation

  Vi har repareret utallige MacBooks og alle vores teknikere certificerede, hvilket sikrer dig den bedste reparation. Du kan se hvad vores kunder siger om os her på Trustpilot.

  Vi bruger altid originale reservedele til din MacBook Pro Retina, og du får 2 års garanti på alle reparationer. Vi bestræber os på at klare reparationen på under 60 min., uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, højtaler, batteri, tastatur, blæser eller reparation efter vandskade eller af en softwarefejl. Vi har gode leverandøraftaler og køber stort ind, hvilket betyder at vi kan reparere din MacBook billigt.

  Du kan komme forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  Løber batteriet hurtigt tør for strøm?

  Hvis din MacBook hurtigt løber tør for strøm eller måske slet ikke virker, uden at opladeren konstant skal side i, skal du formentligt have skiftet batteriet. Vi udskifter batteriet på din MacBook Pro Retina 15” hurtigt, da vi har disse på lager. Et batteriskifte på din MacBook vil få den til at holde på strømmen igen.

  Knust glas og ødelagt skærm

  Er skærmen smadret eller af andre årsager ikke virker, kan vi skifte skærmen på din MacBook for dig, hvorefter din Mac er så god som ny. Er skærmen flækket eller knust er et skærmskifte løsningen. Oplever du i stedet regelmæssigt sort skærm, blinkende skærm eller skærmen slet ikke tænder, så kan disse symptomer tyde på, at der er tale om en softwarefejl eller løs forbindelse, hvilket opdages ved at foretage en fejlfinding.

  Væskeskade

  Væskeskader ser vi ofte, og det er heldigvis sådan, at vi næsten altid kan redde din MacBook. Har du tabt væske på din Mac og oplever problemer, kigger vi meget gerne på den, og det er ofte en billig reparation. Vi har set både store og små væskeskader, og vi kan oftest reparere din MacBook selvom det kan se slemt ud.

   

  Kontakt os

  Vi er altid klar til at tage imod spørgsmål eller andet på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du er altid velkommen, til at besøge os i en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde.