MacBook Air 11” 2010-2015 Reparation (A1465)

MacBook Air 11″ reparation – hurtigt, billigt og med originale reservedele. 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. 

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

macbook air reparation
ReparationPris
Skærm2.495,-
Batteri995,-
Tastatur1.395,-
TrackPad995,-
Ladeindgang (MagSafe port)895,-
Blæser595,-
Højtaler595,-
Ny MagSafe Oplader545,-
128 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.495,-
256 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
512 GB SSD (Inkl. MacOS opsætning)1.995,-
Vandskade395,-
Fejlsøgning295,-

Bestil tid  MacBook Air 11” reparation

  Hos Fixphone er alle vores medarbejdere certificerede teknikere, og du er derfor sikret den bedste reparation. Vi har opbygget gode leverandøraftaler og køber stort ind, hvilket betyder at vi tilbyder en meget billig reparationspris. Vi bruger desuden originale reservedele, hvilket sikrer dig en optimalt fungerende Mac efter reparationen. Se hvordan andre kunders erfaringer med os har været på her på Trustpilot.

  Reparationspriserne på MacBook Air 11” kan du finde i prislisten ovenfor, og den gælder alle MacBook Air 11” årgange (2010 til 2015). Uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, batteri, tastatur, ladeindgang, blæser eller reparation af en hardware- og softwarefejl.

  Smadret skærm – glasset er itu

  Har du på uheldigvis fået smadret skærmen på din MacBook Air 11”, er det tid til et skærmskifte. Vi har skiftet mange tusinder af skærme, og vores teknikere klarer udskiftning af din MacBook skærm på ingen tid.

  Væskeskade i din MacBook

  Hvis du har været så uheldig at du har fået tabt vand eller anden væske på din Mac, kan den i mange tilfælde stadig reddes. Vi kan eventuelt skifte beskadigede dele, og din MacBook Air 11” bliver, som har den aldrig haft væskeskade. Kom forbi en af vores butikker i Helsingør, Hillerød eller Roskilde, så reparerer vi den – ofte på under 60 min. Du kan også bestille tid i bookingsystemet ovenfor.

  MacBook Air 11” batteri løber tør for strøm eller defekt

  Er du nødsaget til at have din oplader med dig hvor end du går, fordi batteriet ikke holder på strømmen, som det gjorde, da den var ny, er det formentlig tid til at skifte batteriet. Et batteriskifte på din Air 11” vil få den til at holde på strømmen, som den gjorde som ny.

  Ødelagt software

  Hvis du er i tvivl om hvad din Mac fejler, kan vi foretage en fejlsøgning på din MacBook Air 11”, så finder vi ud af, hvad den fejler, og hvilken type reparation der er nødvendig. Det kan være du har svært ved at komme på Wi-Fi, regelmæssig sort skærm, tvangslukning eller noget helt andet. Vi har repareret utallige MacBooks, og finder derfor oftest meget hurtigt frem til problemet, så vi kan fortælle dig, hvad løsningen er.

  Kontakt os

  Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vejledning eller har spørgsmål. Vi kan kontaktes på tlf. 70345603, mail og på Facebook, og du kan altid kigge ind i en af butikkerne i Helsingør, Hillerød eller Roskilde.