iPhone SE (2016) reparation

Har du ødelagt din iPhone SE og brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone SE
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet495,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet345,-
Batteri295,-
Bagcover (inkl. ramme)795,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)295,-
Kamera (bag)395,-
Kamera-glas195,-
Ørehøjtaler245,-
Højtaler295,-
Homeknap295,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Wifi antenne345,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning195,-

Bestil tid  FixPhone reparere din iPhone SE

  Det er intet mere irriterende, end hvis ens iPhone pludseligt sætter ud og ikke virker – vi er derfor klar til at hjælpe dig alle hverdage og lørdage, så fortvivl ej – hjælpen er nær og den er hurtig. Vi kan hos Fixphone lave de fleste reparationer på mellem 10-60min. Vi er blandt Danmarks bedst bedømte (Trustpilot), og det er vi i den grad stolte af. Vi udfører alle reparationer med de bedste reservedele men samtidig til en billig pris, uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Vi er højt rated, og det kan vi takke vores dygtige medarbejdere og trofaste kunder for. Som udgangspunkt er der ikke en reparation, som vi ikke kan klare, og vi er altid åbne for kommunikation og en god dialog om, hvad den bedste løsning er for dig. Vores ønske og vision er at opnå den bedste kundeservice set i kundernes øjne, hvilket også kommer til udtryk både i vores reparationstid, billige priser og venlige personale. Ovenfor kan du se en fuld liste over, hvilke services vi tilbyder lige netop iPhone SE og de dertilhørende billige priser. Såfremt din type af skade ikke er på listen, så giv os endeligt et kald og forhør dig om mulighederne. 

  Skærmen på din iPhone SE er ødelagt

  Har du ikke selv erfaring med at skifte en skærm, er det anbefalingsværdigt, at du henvender dig til en dygtig og god reparatør, der kan klare denne opgave for dig. Her kommer Fixphone ind i billedet, vi har de bedste teknikere, med mange års erfaring med iPhone reparationer, og de er alle certificeret, for at sikre den bedste kvalitet. Derudover anvender vi kun de bedste skærme, uanset hvilken version der passer til dig. Du er derfor i sikre hænder, hvis du overlader skærmskiftet til os, og så kan du trygt læne dig tilbage og nyde en kaffe i vores venteområde, mens du venter.

  Væskeskade på iPhone SE

  Sommetider kan en vandskade løses ved et af de gode husmorråd, desværre er det dog ikke muligt ved alle væskeskader. Vi kan hurtigt og billigt sikre os at din iPhone igen er funktionsdygtig og klar til brug. Typisk sker der en skade indvendigt i telefonen, der således medfører en nødvendig udskiftning af denne del. Vi har derfor altid reservedele liggende og klar, såfremt du skulle komme i nød.

  Andre reparationer

  Vi udfører de hyppigste skader, herunder udskiftning af batteri hvis din iPhone hurtigt taber strøm, kabelindgange så du kan høre musik, lade telefonen op eller forbinde den til andre enheder. Bagcover hvis dette er i stykker – det kan i sidste ende medfører større skader, så det er altid anbefales værdigt at få repareret. Dette er blot nogle af mulighederne. Når du henvender dig, finder vi den bedste løsning for dig – så du kan bruge din iPhone til det, som du finder nødvendigt.

  Hvor finder du hjælpen?

  Vi hos Fixphone har vi udvidet og er nu til at finde i både Roskilde, Helsingør og Hillerød – altid i rækkevide. Du kan booke tid online via vores bookingsystem – eller blot komme ned i butikken til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi er klar stort set alle dage til at besvare spørgsmål og vejlede dig, og du kan kontakte os både via hjemmesiden her eller via vores Facebook, hvis du ikke har fundet de svar du søgte herinde.