iPhone 8 Plus reparation

iPhone 8 Plus reparation udføres af dygtige teknikkere. Brug for hjælp? Lad os hjælpe dig!

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale. Skift af skærm, batteri, kamera eller ladeindgang klares altid hurtigt og effektivt.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger

iPhone 8 Plus
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet745,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet495,-
Batteri345,-
Bagcover (kun glas)745,-
Ladestik395,-
Mikrofon395,-
Kamera (for)395,-
Kamera (bag)895,-
Kamera-glas295,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler345,-
Tænd/sluk-knap595,-
Lydløs-knap595,-
Volume-knap595,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 8 Plus reparation

  iPhone 8 Plus reparation hos FixPhone er lig med høj kvalitet, billige priser og fantastiske kundeservice. Vores professionelle teknikere tager hånd om både din iPhone 8 plus og dig. Vi har kort behandlingstid, da vi ved at en iPhone der er i stykker, er et stort irritationsmoment, og vi sørger derfor for at udbedre skaden hurtigt og billigt. Vores priser er altid billige, så du ikke skal ud og betale en masse, hvis du har været så uheldig at beskadige din iPhone. Vores butikker i Roskilde, Hillerød og Helsingør står altid klar med reservedelene, så vi hurtigt kan få skiftet alt fra din skærm til dine kabelindgange. Du kan med fordel bestille tid via vores online booking, så du ikke skal vente på din reparation. Vi står altid klar med en kop kaffe til ventetiden, og vores teknikkere er så dygtige, at du kun lige når at drikke din kaffe, inden din iPhone er oppe og køre igen, og du kan komme videre med din dag. Så kontakt os, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre med din iPhone 8 Plus. Du kan kontakte os her på siden, mail, Facebook eller over telefon, så finder vi en løsning til, hvad end dit problem skulle være.

   

  Smadret skærm på iPhone 8 Plus

  Skærmen på iPhones er helt essentielt. Derfor er der ikke noget værre, end at gå rundt med en iPhone 8 Plus, med en ødelagt skærm. Vi kan derfor altid hurtigt og super billigt skifte din skærm. Det tager kun 20 minutter, så du når knapt nok at drikke din kaffe færdig, før din iPhone igen er som ny. Du kan bestille en tid online via vores booking.

  Hos FixPhone kan du også købe et beskyttelsesglas, som vi selvfølgelig er behjælpelige med at sætte på din iPhone, så du kan undgå, at din nye skærm smadre igen.

  Tænd/Sluk knap virker ikke

  Et af de mest irriterende problemer der kan opstå ved en iPhone 8 Plus, er når en af de få knapper der er på telefonen ikke virker. Vi har derfor altid originale reservedele liggende, så vi hurtigt, sikkert og billigt kan skifte din tænd/sluk knap, i alle vores butikker i Roskilde, Helsingør og Hillerød. Det eneste du skal gøre er, at bestille en tid, eller møde op i en af vores butikker. Herefter tager vores erfarne teknikkere over, og klarer problemet med din iPhone for dig. Vores teknikkere har alle over 10 års erfaring i branchen, så du kan trygt læne dig tilbage og nyde din kaffe, mens de udfører deres arbejde.

  Hvordan kontakter jeg FixPhone?

  Da en ødelagt telefon kan være svær at ringe fra, kan vi kontaktes på andre måder end kun telefonopkald. Du kan altid skrive til os på mail eller via Facebook. Du kan også bestille tid til reparation af din enhed over computeren eller på vores hjemmeside. Således springer du alt unødig ventetid over. Vores butikker ligger i Roskilde, Helsingør og Hillerød, så du har altid en FixPhone forretning nær dig.