iPhone 7 reparation

Har du ødelagt din iPhone 7 og brug for en hurtig og billig reparation? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger.

iPhone 7
ReparationPris
Skærmskift, Original Kvalitet595,-
Skærmskift, Klasse A Kvalitet395,-
Batteri295,-
Ladestik345,-
Mikrofon345,-
Kamera (for)345,-
Kamera (bag)495,-
Kamera-glas245,-
Ørehøjtaler345,-
Højtaler395,-
Lyd-Chip / Sound IC (2-3 hverdage)895,-
Tænd/sluk-knap395,-
Lydløs-knap395,-
Volume-knap395,-
Software195,-
Væskeskade-rens295,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid  iPhone 7 reparation

  Står du i den uheldige situation, at din iPhone 7 volder dig tekniske problemer? FixPhone står klar til at hjælpe dig, uanset om det er din skærm, lydknapper eller kamera der skal skiftes. Vores mange reparationer kan du finde her ovenfor. Vores kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Du kan med fordel bestille en tid via vores online booking, så du er sikker på, hvornår præcist din iPhone 7 bliver repareret. Herefter kan du trygt læne dig tilbage, og lade vores teknikkere ordne din iPhone. Ved at få dine reparationer klaret af FixPhone slipper du for unødig bekymring om, hvorvidt der bliver udført et ordenligt stykke arbejde. Vi er Danmarks bedst bedømte, og med 10 års erfaring garanterer vi, at alle vores teknikkere udfører arbejdet korrekt.

  Vi har altid originale reservedele på lager, da vi ved, at når uheldet er ude, skal det ordnes med det samme. Derudover medfører de originale reservedele, at du ikke skal bekymre dig om hvorvidt din garanti bliver ugyldiggjort. Du kan derfor i alle vores butikker, både i Roskilde, Helsingør og Hillerød, indlevere din iPhone, og så afhjælper vi problemet, mens du nyder en kop kaffe i ventelokalet. Vi kan kontaktes på både hjemmesiden, Facebook og per telefon, eller du kan komme ned i en af vores butikker, og så finder vi den løsning, der gør, at du hurtigst og billigst igen kan bruge din iPhone 7 uden bekymringer.

  Hvorfor kan min iPhone 7 ikke tænde?

  Nogle gange står man i den uheldige situation, at man ikke ved hvad problemet med ens iPhone er. Her kan du altid komme ned i vores butikker i Roskilde, Hillerød eller Helsingør, og så står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde problemet. Det er altid billigt, og vi fikser hurtigt problemet. Vores teknikkere har over et årtis erfaring i branchen, så de kan altid finde ud af, hvad problemet er og fikse det. Vores teknikkere er selvfølgelig autoriserede, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt de volder mere skade på din enhed. Kontakt os, så vi kan få din iPhone 7 op og køre igen.

  iPhone 7 skærmskift

  Så er du landet det helt rigtige sted. Vi er ikke i tvivl om, at vi leverer den bedste reparation. Hos FixPhone kan du også være helt sikker på, at din enhed bliver forseglet igen efter skærmreparationen, så enheden beholder sin IP-certificering. Vi reparerer iPhone 7 skærme dagligt, og selvom vi har 2 års reparationsgaranti, så oplever yderst sjældent at nogen har brug for det.

  Er der lang ventetid?

  Vi har hos FixPhone åbent fra mandag-lørdag. Det gør, at vi altid hurtigt kan finde en tid til dig. Du kan nemt bestille en tid til en reparation her på vores side, så du ved lige præcist hvornår din iPhone bliver fikset. Da vi er blandt Danmarks bedste i branchen, har vi stor efterspørgsel. Vi råder derfor altid vores kunder til at bestille en tid på forhånd, så du ikke kommer ned i vores butik forgæves. Vores online booking system er meget nemt og overskueligt. Hvis du har nogle problemer, kan du altid ringe eller skrive til os på mail eller på Facebook.