iPad Pro 5 (2021) reparation

Har du fået ødelagt din iPad Pro – 5. gen (2021) og brug for en kvalitets-reparation eller udskiftning af en reservedel? 

Hos FixPhone kan du nemt booke tid til en reparation, for at sikre dig den hurtigste og mest effektive hjælp. Men vi er også et walk-in værksted, hvor vi bestræber os på, at klare en reparation på under 60 minutter uden forudgående aftale.

Se priser nedenfor og book en tid allerede i dag. Ved yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os direkte eller komme forbi en af vores forretninger. Se vores mange gode anmeldelser på Trustpilot. 

iPad-Pro-5th-Gen-Reparation
ReparationPris
Skærmskift 12.9 (5. gen)2.995,-
Skærmskift 11 (5. gen)2.795,-
Batteri1.595,-
Ladestik1.195,-
Væskeskade-rens495,-
Fejlsøgning0,-

Bestil tid

  Reparation og service af iPad Pro 2021 (5. gen)

  Har du tabt din tablet? Er din elskede iPad Pro skadet eller helt ødelagt, så bekymr dig ej, for her hos FixPhone kan vi hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vores team af teknikere er eksperter indenfor reparation af iPads og iPhones. Hvad end det er en flækket skærm, vandskade, defekt kamera, ødelagt opladerport mm. Så står vi klar til at fixe din iPad, og leverer den tilbage til dig som var den ny, typisk indenfor samme dag som vi har modtaget den.

  Skærmskifte – skift din ødelagte iPad Pro touchskærm ud med en splinterny

  Skærmen er jo den vigtigste del på en iPad Pro, og en flækket, ødelagt skærm kan være et mareridt for iPad-brugere. Hvis uheldet er ude, og du døjer med en ødelagt skærm, så står vores eksperter klar til at løse dit problem og hjælpe dig på rekordtid, så du ikke skal være foruden din iPad længe. Hos FixPhone fixer vi din iPad, så den bliver så god som ny.

  Defekt kamera på din iPad Pro

  Er kameraet på din iPad pludselig holdt op med at fungere? For mange af os er kameraet på vores tablet en essentiel del, og den skal derfor virke optimalt. Hvis du oplever problemer med enten dit front- og eller bagkamera på din iPad, kan du bringe den til vores erfarne medarbejdere for reparation. Inden du bringer din tablet til reparation, anbefaler vi at du først prøver at genstarte den og/eller opdaterer systemsoftwaren for at se om problemet kan løses på denne måde. Problemet kan også forårsages af en installeret app, og i så fald kan du prøve at afinstallere de seneste tilføjede apps, for at se om dette vil løse dit problem.

  Vandskade – Vi redder din iPad Pro (5. gen)

  Der kan ske mange ting når du transporter din iPad Pro til og fra hjem, skole og/eller arbejdspladsen. Det skulle lige være en vandskade som din iPad lider af. Lider din iPad Pro af vandskade, kan vi redde den fra at drukne. Reparation af en vandskade kan være en indviklet proces, men heldigvis er vores teknikere veltrænede til nøjagtig disse situationer, og vores team står klar til at puste nyt liv i din iPad Pro igen.

  Batteriskifte – skift dit døende batteri ud med et nyt

  Vores batteriskifte service vil erstatte dit defekte batteri med et nyt velfungerende et. Efter det nye batteri er sat i, udføreres adskillige test for at sikre at det hele kører og fungerer som det skal. Oplever du, at batteriet på din tablet bliver hurtigt drænet og dør ud, så kontakt os for at få installeret et nyt.

  Kontakt

  Kontakt os i dag på telefon eller via mail for at booke en tid, eller kom ind og besøg os i en af vores butikker beliggende i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller Køge. Vi har åbent mandag – fredag fra kl. 10.00 – 17:00, og lørdag fra kl. 10:00 – 15:00. Vi står klar til at servicere og hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have. Du kan også smide os en besked på Facebook, hvor vi vil svare dig så hurtigt som muligt.